Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

3 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕΚ - ΤΕΥΧΗ 162-166




















3 ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ BLOG

Στο τεύχος 162 με τίτλο "Η επιστολή ενός πατέρα", ένας πατέρας που οι ινδιάνοι εχουν απαγάγει από δεκαετίας το παιδί του, δολοφονείται από γνωστό του λόγο του χάρτη του θησαυρού που φυλάει. Ο Μπλεκ παίρνει το χάρτη, βρίσκει το γιο του και μαζί αναζητούν το θησαυρό "Tο δόντι του τζάγκουαρ" (τεύχος 163), ενώ ο δολοφόνος τους ακολουθεί ...

Η 2η ιστορία αρχίζει σε αυτό το τευχος ως "2 εξαφανίσεις" και στο τευχος 164 με τίτλο " Περιπέτεια στο νησί χωρίς όνομα". Ενας επιστήμονας αλλά και ο καθηγητής Μυστήριος απαγάγονται από τους Αγγλους και οδηγούνται σε νησί για να φτιάξουν μπόμπες μεγάλης εμβέλειας. Εκεί τους ακολουθεί ο Μπλεκ με τους 2 γιους του επιστήμονα.

Η τρίτη ιστορία αρχίζει σε αυτό το τευχος ως "Ο ανθρωπος με την επιστολή" και συνεχίζεται στο τευχος 165 με τίτλο " Ο αιχμάλωτος" και τελειώνει στο τευχος 166 με τίτλο "Ενα φρούριο στις φλόγες". Ενας πατριώτης φέρνει επιστολή για τον Μπλεκ και συλλαμβάνεται από τους Αγγλους. Από την επιστολή σώζεται μια φράση και ο Μπλεκ οδηγείται εκεί που οι Αγγλοι χτίζουν ένα φρούριο..

Οι ιστορίες κατεβαίνουν από εδώ : http://www.zshare.net/download/91304006a1151406/