Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Μικρός Κάου-μπόυ #1221


Δόκτωρ Τζέκυλ και Σενόρ Πεπίτο

Το πολυαναμενόμενο καινούριο τεύχος του Μικρού Κάου-μπόυ, εκδόθηκε και κυκλοφόρησε, χαρίζοντας έντονες συγκινήσεις σε παλιούς και νέους αναγνώστες. Εμείς που εργαστήκαμε γι' αυτή την έκδοση αισθανόμαστε περήφανοι για το τελικό αποτέλεσμα, ενώ η χαρά μας είναι διπλή καθώς, ως παλιοί φίλοι της Θρυλικής Τετράδας, συγκινούμαστε γιατί ξαναπιάνουμε στα χέρια μας ένα νέο τεύχος αυτού του περιοδικού-θρύλου.
Η νέα αυτή συλλεκτική έκδοση, με 76 χορταστικές σελίδες, έχει τυπωθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και δεν θα κυκλοφορήσει μέσω των πρακτορείων Τύπου, οπότε δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να το βρείτε στα περίπτερα.

Διαβάστε περισσότερα, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://selidesnostalgias.blogspot.gr/2015/12/155-1221.html

Νέος Μπλεκ #26


ΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ...
...ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!

Το εικοστό έκτο τεύχος του "Νέου Μπλεκ" κυκλοφόρησε στα περίπτερα. Σε ένα εξολοκλήρου πολύχρωμο τεύχος, έχουμε πλέον την ευκαιρία να απολαύσουμε νέες, αδημοσίευτες ιστορίες του Μπλεκ, του Ζαγκόρ, του Μάρτιν Μίστερι και του Ρόυ Ρέης! Η ύλη συμπληρώνεται με τον Τετρακοσάρη και τον Τερματοφύλακα-Γιατρό. Όσον αφορά την ιστορία του Ζαγκόρ που δημοσιεύεται σε αυτό το τεύχος (β' μέρος), πρέπει να αναφέρουμε πως πρόκειται για την πρώτη ιστορία του Ζαγκόρ, η οποία δημοσιεύεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Μην την χάσετε! Παιδιά, σας ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό που μας προσφέρετε!

Διαβάστε περισσότερα, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://selidesnostalgias.blogspot.gr/2016/02/178-26.html