Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Ο ΡΟΫ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ (2η συνέχεια)

(Για τη διασκευή από το κόμικ: Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης)

«Γιατί λείπουν από το πλάνο οι Cooper και Millar ;» διερωτήθηκε η Penny και τότε της γνωστοποίησα την απόφαση τους να εγκαταλείψουν το ποδόσφαιρο για να ασχοληθούν επαγγελματικά με την αρχιτεκτονική! Το αστείο στην υπόθεση ήταν πως αφορμή για την επιλογή εκείνη των δύο παικτών είχε σταθεί η κατασκευή του νέου μου σπιτιού. Καθώς η οικονόμος μου μας υποδέχθηκε για ένα τσάι, η Penny βρήκε την ευκαιρία –σαν γυναίκα- να παρατηρήσει τη διακόσμηση του σαλονιού. –«Όλα τα πρόβλεψαν ο Cooper και ο Millar όταν συμβούλευσαν το Ρόϋ να εξοπλίσει αυτό το σπίτι» είπε η κυρία Tanner και τότε σκέφθηκα πως η επιθυμία μου είχε γίνει η αιτία να χάσουμε δύο έμπειρους παίκτες…

Κώστας Κοτταρίνος: "Επιβεβαιώνεται ο Έρασμος"

Ο Κώστας Κοτταρίνος, μία πολυσχιδής προσωπικότητα (Χημικός Μηχανικός, ερευνητής – αναγνώστης – συλλέκτης –  γνώστης & λάτρης του Τύπου), μιλάει και σχολιάζει για όλα !

(Συνέντευξη στο Νίκο Δ. - Θ. Νικολαΐδη)

Στρατευμένος κάπου, ελεύθερο πνεύμα, αμφισβητίας ή αγνωστικιστής ;

Η Στράτευση τελείωσε μαζί με την Στρατιωτική μου θητεία. Ελεύθερος να επιλέγω.Ανάμεσα σε πολλές επιλογές. Και ναι, δεν θεωρώ αδυναμία να δηλώνω και Αγνωστικιστής. Αν κάτι μου είναι αδιαφώτιστο, ας το πάρω από την αρχή…όταν και αν.

Ελλάς – Ελλήνων – ψεκασμένων ;

Αν και για εμάς , παράνοια είναι απλά η λογική του άλλου…και αντιστρόφως…εεεε ναι ! Διαβλέπω αύξηση του ανορθολογισμού και της συνωμοσιολογίας. Και όχι μόνο στη χώρα μας.