Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση - Νέος Μπλεκ #48


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ #48

Το 48ο τεύχος του Μπλεκ έρχεται την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, με την ιστορία «Στην Αγάπη Και Στο Πόλεμο», μία από τις πιο αξιοσημείωτες δημιουργίες του Jean-Yves Mitton και Marcel Navarro. Στην επίσημη ιστοσελίδα των Εκδόσεων Μικρός Ήρως ανακοινώθηκαν βασικές πληροφορίες για τις περιεχόμενες ιστορίες:

Μπλεκ: Στην Αγάπη Και Στο Πόλεμο
Πρωτότυπος Τίτλος: In amore come in guerra
Σχέδιο: Jean-Yves Mitton
Σενάριο: Marcel Navarro
Χρώμα: Άντυ Καντηλιώτη
Μετάφραση: Κωνσταντίνα Φατούρου
Επιμέλεια: Φωτεινή Πούλη
Σελίδες: 75 σελίδες
Δικαιώματα: Kiwi #313 (Μάιος 1981), Il Grande Blek #3 (2002)
Περίληψη: Καθηγητής Μυστήριος παραλαμβάνει ένα επείγον μήνυμα από την... αρραβωνιαστικιά του ότι θα τον επισκεφτεί σύντομα. Έχει ξεχάσει όμως, ότι τις γυναίκες, όπως και τους Κόκκινους Αστακούς, δεν πρέπει να τις εμπιστεύεσαι!


  •  Dampyr: Η Λεγεώνα Του Χάρλαν Ντράκα Μέρος Β'
Πρωτότυπος Τίτλος: La legione di Harlan Draka
Σχέδιο: L. Rossi
Σενάριο: Mauro Boselli
Χρώμα: R. Denti
Μετάφραση: Κωνσταντίνα Φατούρου
Επιμέλεια: Φωτεινή Πούλη
Σελίδες: 36
Ιταλική Έκδοση: Dampyr #200 (Νοέμβριος 2016)
Περίληψη: Ο ήρωάς μας, Χάρλαν Ντράκα/Νταμπίρ, μαζί με τους πιστούς φίλους του ετοιμάζει τη δική του λεγεώνα ηρώων για μια επική μάχη με τον θανάσιμο εχθρό του, Έρλικ Καν!

Νάθαν Νέβερ: Αρίμινουμ
Πρωτότυπος Τίτλος: Ariminum
Σχέδιο: F. Mortarino
Σενάριο: D. Barzi
Χρώμα: Γιάννης Μπεβεράτος
Μετάφραση: Κωνσταντίνα Φατούρου
Επιμέλεια: Φωτεινή Πούλη
Σελίδες: 14
Ιταλική Έκδοση: Nathan Never: Arimunum (Fuori Serie)
Περίληψη: Ο Νάθαν Νέβερ αναλαμβάνει να βρει μια νεαρή που έχει απαχθεί από έναν εκκεντρικό συλλέκτη. Για να τα καταφέρει θα ταξιδέψει στο Ρίμινι, έναν τόπο μυστηριακό, που οι Λατίνοι ονόμαζαν Αρίμινουμ!

Ένα αρκετά "επικύνδυνο" τεύχος, καθώς μετά την αρνητική αντίδραση στον Dampyr, όπως και η συνεχής λογοκρισία του Νάθαν Νέβερ είναι βασικά πράγματα που χτυπούν το τεύχος. Ελπίσουμε το μπέρδεμα της ιστορίας του Dampyr να φτιαχτεί, όπως επίσης ο Νέβερ να έχει επιτέλους μια καλή ιστορία. Τέλος, η ιστορία του Μπλεκ θα είναι κωμική και οφείλω να πω πως την ψιλοφοβάμαι μην το σενάριο γίνεται υποχειρίδιο του χιούμορ. Αν και αυτό έχει δουλέψει μερικές φορές (Καλωσήρθατε Κύριε Πρέσβη).