Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Νέα και Εξελίξεις στο Blog (Ιούνιος 2018)

Πολλά και ευχάριστα νέα ως προς τους αναγνώστες του blog, καθώς με χαρά σας ενημερώνουμε για τις αλλαγές που έγιναν στον ιστότοπο και πιστεύουμε θα αγκαλιαστούν από πολλούς! Καθίστε καθώς θα έχουμε πολλά θέματα να συζητήσουμε:

NEWSLETTER
Κάτι που ζητήθηκε από πολλούς ήταν η ένταξη newsletter στο blog, όπου εσείς οι αναγνώστες θα λαμβάνατε στο mail σας (gmail, email, yahoo κλπ) ενημερώσεις για κάθε νέα ανάρτηση του blog. Λοιπόν αυτό γίνεται πραγματικότητα! Πλέον μπορείτε από τον υπολογιστή σας να καταθέσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και έπειτα να πατήσετε "submit", σε ειδικό gadget που προστέθηκε κάτω από τον τίτλο του blog (πριν τις αναρτήσεις). Όλες οι ενημερώσεις θα γίνονται από το mail mpaltasion@gmail.com . Ανυπομονούμε να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα, αφού εσείς θα μπορείτε πλέον να μην χάνετε ούτε μία από τις αναρτήσεις μας! Και το Καλοκαίρι θα είναι και πολλές, οπότε μπορούμε να πούμε πως η εγγραφή στο Newsletter είναι αναγκαία!

ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ-ΕΤΙΚΕΤΕΣ
Προσθέσαμε, επίσης, στα δεξιά των αναρτήσεων σε λίστα όλες τις ετικέτες του blog, και τώρα όποιος θέλει να δει τις αναρτήσεις που ανήκουν υπό την ετικέτα πχ "Παρουσίαση Κόμικ", με ένα απλό κλικ πάνω στην ετικέτα, μεταφέρονται και στις 52 (μέχρι στιγμής) αναρτήσεις της περιεχόμενης ετικέτας! Έτσι, μπορείτε όλοι σας να βλέπετε τις αναρτήσεις που εσείς επιλέγετε! Επιπλέον, ξανατοποθετήσαμε την "Αρχειοθέτηση", όπου μπορείτε να μεταβείτε στις αναρτήσεις μας ανά έτος και ανά μήνα, ακόμα και σε αυτές που ξεκίνησαν το blog που είμαστε σήμερα, από το κοντινό και όμως μακρινό 2010!

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Μία ακόμα σημαντική προσθήκη στις δυνατότητες του blog (δεξιά των αναρτήσεων), είναι πως θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες 10 εκδόσεις κόμικς της Ελλάδος από όλες τις εκδοτικές (Μικρός Ήρως, Μαμούθ Comix, Anubis, Jemma κλπ). Δυνατότητα πολύ χρήσιμη για όποιον θέλει να μένει ενήμερος για τα τελευταία κόμικς!

ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
  • ΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ: Όπως ήδη γνωρίζετε έχουμε συμπληρώσει την 12άδα διαχειριστών στο blog μας, και για αυτό όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μας μπορεί απλά πατώντας πάνω στα προφίλ μας!
  • ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: Υπάρχουν επιπλέον διάφορα διαφημιστικά με τους ιστότοπους που συνεργαζόμαστε όπως τα Comicsmaniacs, Λέσχη Φίλων Κόμικς κα. Αξίζει να τα επισκεφθείτε οπωσδήποτε! 
  • ΕΓΓΡΑΦΗ: Μία ακόμα δυνατότητα είναι να κάνετε εγγραφή στο blog μας και σας περιμένουμε!
  • ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ: Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε και τους 102 (μέχρι στιγμής) αναγνώστες μας! Μία ειδοποίηση και προς εκείνους, οι αναγνώστες δεν θα μπορούν να λάβουν δελτίο στα mail τους αν δεν κάνουν εγγραφή στο newsletter. 
  • ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του blog είναι επίσης διαθέσιμες προς θέαση!

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Το Καλοκαίρι μας χτυπάει την πόρτα, και εμείς λοιπόν θα ανταποκριθούμε όπως του αρμόζει! Μία νέα σειρά αναρτήσεων έχει προγραμματιστεί σε επιμέλεια του Ίωνα Αγγελή, όπου θα γίνονται αφιερώματα σε δημιουργούς κόμικς από τον διεθνή χώρο (αλλά και από τον Ελληνικό). Οι περισσότερες από τις σχολές κόμικς θα καλυφθούν στους επόμενους 3 μήνες, συμπεριλαμβανομένου της Ιταλικής, Βρετανικής, Ελληνικής, Αμερικάνικης, Ιαπωνικής, Ισπανικής, Σέρβικης, Γαλλικής και Βελγικής. Πρόσωπα όπως ο Hugo Pratt, ο Stan Lee, ο Guido Nollita, ο Βύρων Απτόσογλου, ο Hèrge αλλά και πολλοί άλλοι θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου! Τα αφιερώματα τους θα αποτελούνται από 2 σκέλη, ένα η πορεία τους προς τη δόξα και το άλλο θα είναι βιβλιογραφία! Η βιβλιογραφία να ενημερώσουμε πως σε μερικούς δημιουργούς θα μπαίνει αυτόνομη σε δικό της άρθρο, ή αποσπασματικά στο αφιέρωμα. Τα άτομα που θα είναι προγραμματισμένα να γράψουν μέχρι στιγμής είναι οι: Σπύρος Αδριανός, Νίκος Νικολαΐδης και Ίωνας Αγγελής. Η αρχή θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου (ημέρα Δευτέρα) με το α' μέρος της βιβλιογραφίας του Guido Nollita (του οποίου δεν θα κάνουμε αφιέρωμα καθώς κάναμε πριν 2 εβδομάδες, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ). Για περισσότερες πληροφορίες/ανακοινώσεις θα λαμβάνεται από τη σελίδα μας στο Facebook. Δεν θα είναι όμως μόνο αυτή η νέα σειρά. Καθώς έμπνευση υπάρχει και ο ήλιος ζεσταίνει τα κεφάλια μας, σίγουρα θα υπάρξουν και άλλων ειδών αναρτήσεις. Για την ώρα όμως σας ζητούμε να αρκεστείτε σε αυτές. Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε άμεσα!
Όποια όμως νέα σειρά αφιερωμάτων δεν θα επηρεάζει τις ήδη υπάρχουσες! Το "Welcome to the Club, Roy!" αλλά και το "Επιστροφή στα '70ς" του Νίκου Νικολαΐδη, οι κριτικές-παρουσιάσεις του Ίωνα Αγγελή στις νέες εκδόσεις κόμικς και οι εξαιρετικές παρουσιάσεις σε ξένα κόμικς του Σπύρου Αδριανού θα συνεχίσουν ακάθεκτες καθ'όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού! 

Τα καλύτερα έρχονται! Μείνετε συντονισμένοι!

Οι συνεργάτες του blog...