Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Οι Ζαγκόρ, Mister No, Τεξ και Ντύλαν Ντογκ Πάνε Βιβλιοπωλείο!

Γράφει ο Ίωνας Αγγελής

Το Ζαγκόρ μπορεί να ολοκλήρωσε την πορεία του ως έκδοση περιπτέρου, αλλά μόλις ξεκίνησε η πορεία του στο βιβλιοπωλείο! Καλά ακούσατε! Στο 16ο και τελευταίο τεύχος Ζαγκόρ ανακοινώνεται πώς ο ήρωας αλλά και οι υπόλοιποι Bonelli-κοί ήρωες θα συνεχίσουν μέσα από πολυτελείς, αυτοτελείς, αυτόνομες εκδόσεις στο βιβλιοπωλείο!

Νέος Μικρός Κάου Μπόυ από τις εκδόσεις Λιβάνη!


Μία εξαιρετική έκδοση 370 σελίδων έχει προστεθεί στην ήδη πλούσια συλλογή των φίλων της κλασικής λογοτεχνίας του Γουέστ, η οποία στη χώρα μας εκφράζεται από το τρίπτυχο Μικρός Σερίφης – Μικρός Κάουμπόυ-Μικρός Αρχηγός. Πρόκειται για το επίτομο έργο με τίτλο «Νέος Μικρός Κάου Μπόυ - Ο Ναγουάλ» που εξέδωσε ο Οίκος Λιβάνη και μπορούμε να το προμηθευτούμε από κεντρικά βιβλιοπωλεία, καταστήματα πώλησης κόμικς ή κατόπιν παραγγελίας. 

Τα κείμενα είναι του συγγραφέα Κωνσταντίνου Ρωμοσιού, γνωστού στη λογοτεχνική κοινότητα από παλαιότερα έργα του και ο σχεδιασμός του εικονογράφου Κώστα Φραγκιαδάκη, επίσης οικείου στο κοινό των κόμικς από την πλούσια ήδη συνεισφορά του στην απόδοση λατρεμένων χαρακτήρων του είδους («Μπλεκ», «Μικρός Ήρως» κ.α.)

Επιστροφή στα '90ς - Περιπέτεια # 423 (82)

(Του Νίκου Δημ. Νικολαΐδη)


Παρουσιάζουμε σήμερα το τεύχος υπ’ αριθμόν 423 (82) του δημοφιλούς περιοδικού «Περιπέτεια», που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 18 Ιουλίου του 1991. Τιτλοφορείται «Ο Θησαυρός του Κορτέζ» και αριθμεί 68 σελίδες. Πρόκειται για την πρώτη ανατύπωση της σειράς, η οποία ξεκίνησε από το τεύχος 342. Ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας είναι ο «Όμπραξ» (Alan Mistero, γαλλικά Ombrax) και το σχέδιο φέρει την υπογραφή του «τρίο» των περίφημων «eSseGeSse» (Sartoris, Guzzon, Sinchetto) οι οποίοι, σύμφωνα με την προσφιλή τους τακτική, εναλλάσονται στην εικονογράφηση των σελίδων.