Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η διαβολή ως τρόπος ζωής...

Λυπάμαι που θα γίνω δυσάρεστος αλλά εκνευρίζομαι πραγματικά όταν σκέφτομαι πόσοι καλοπροαίρετοι φίλοι ξεγελάσθηκαν από το δήθεν μελιστάλαχτο ύφος ενός τυχάρπαστου, ο οποίος εισέβαλε στο χώρο περίπου σαν κομήτης και δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο!

Συνηθισμένος φαίνεται να δρα υπογείως θέλησε προ μηνών να με διαβάλει στο ζεύγος Ανεμοδουρά, με αποτέλεσμα να δεχτώ μια άνευ προηγουμένου προσωπική επίθεση από τη σύζυγο, σε σημείο που έμεινα πραγματικά εμβρόντητος! Ήμουν αφελής που πίστεψα (όταν τον είχα γνωρίσει από κοντά) ότι επρόκειτο για έναν αγνό φίλο των εικονογραφημένων.

Απόδειξη τρανή είναι η απάντηση που έλαβα από συγγενικό πρόσωπο του ζεύγους, στο οποίο απευθύνθηκα μέσω κοινού φίλου, ρωτώντας για να εξακριβώσω τελικά την πικρή αλήθεια:

"...Και ταυτόχρονα εμφανίστηκαν και πάλι κάποιοι άλλοι «καλοθελητές», ενημερώνοντάς καθημερινά και αναλυτικά τους εκδότες του "Περιοδικού Τύπου" για το περιεχόμενο των διαφόρων blogs. Και ανάμεσα σε αυτούς που είτε έγραψαν κάτι, είτε γράφτηκε κάτι σε κάποιο blog τους, θυμάμαι οτι ακούστηκε και το δικό σου όνομα. Συγκεκριμένα μεταφέρθηκε οτι είσαι εσύ που μέσα απο ιστοσελίδα σου εξυμνείς και προωθείς την ανταγωνιστική αυτή εταιρία. Δεν ξέρω αν πραγματικά έγραψες κάτι εσύ, αν το έγραψε κάποιος άλλος σε δική σου σελίδα, ούτε καν γνωρίζω αν γράφτηκε κάτι σε δική σου σελίδα (ούτε καν αν έχεις σελίδα)..."

Το ερπετό αυτό που τόλμησε να με διαβάλει το προειδοποιώ να μην ξαναπιάσει το όνομά μου στο στόμα του, διότι η εκδίκησή μου θα είναι σκληρότερη κι από το χτύπημα του τσεκουριού του "πνεύματος με το τσεκούρι". Θα τον συντρίψω στην κυριολεξία τον αχρείο!