Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση-Κάλεσμα σε συνάντηση



Αγαπητοί φίλοι…
Το “Club Φίλων Μικρός Σερίφης” και το “Μπλεκ Group” σας προσκαλούν στη συνάντηση των μελών τους, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, στον φιλόξενο χώρο της “Λέσχης Φίλων των Κόμικς”, στο Μοναστηράκι (Αγ. Ειρήνης 5).
Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή σε όλους, ακόμα και στα μη μέλη, που θέλουν απλά να μας γνωρίσουν.
Θα παρευρεθούν μέλη και φίλοι από την επαρχία, ενώ θα μας τιμήσει –για άλλη μια φορά- με την παρουσία του και ο συγγραφέας-εκδότης, Πότης Στρατίκης.
Όσοι φίλοι δεν γνωρίζετε πού ακριβώς βρίσκεται η “Λέσχη Φίλων των Κόμικς”, μην ανησυχείτε! Είναι πολύ εύκολο να την βρείτε: κατεβαίνετε στον σταθμό μετρό «Μοναστηράκι» και βγαίνετε από την έξοδο της οδού Αθηνάς. Στην απέναντι πλευρά και λίγο δεξιά, είναι ένας μικρός δρόμος, παράλληλος της οδού Ερμού. Αυτή είναι η οδός Αγίας Ειρήνης. Πενήντα μέτρα πιο πάνω βρίσκεται το κτήριο της Λέσχης.
Ελάτε για να γνωριστούμε, να μιλήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, να συζητήσουμε για τα μελλοντικά μας σχέδια, να ανταλλάξουμε περιοδικά…
Σας περιμένουμε…

Πλαφουτζής Παναγιώτης

12 σχόλια:

  1. Και έλεγα σήμερα,είχαμε πει κατά το Σεπτέμβρη να μαζευτούμε ξανά για ένα καφεδάκι!Και πέρναγαν οι μέρες! Και κοιτάτε που θα γίνει στις 26 τελικά!Θα είμαι εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Παναγιωτη,ωραία θα είναι,επειδη ομως
    δυστυχώς εγω δεν θά ειμαι εκεί,ριχνω μία ιδεα
    γιά καποιο βίντεο αν είναι δυνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το περίμενα καιρό! Ευχαριστούμε Παναγιώτη, θα είμαι εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως η γυναικα μου εχει σπασει το ποδι της και τις 2 τελευταιες βδομαδες τρεχω σαν το Βεγγο.
    Ελπιζω την επομενη φορα να μπορεσω να δωσω παρων στην παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Πάνο θωμοπουλε,ευχόμαστε περαστικα στήν
    γυναίκα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περαστικά και από μένα, Πάνο. Η συνάντηση αυτή -τουλάχιστον για εμάς που κατοικούμε στην Αθήνα- δεν είναι και υποχρεωτική! Ούτως ή άλλως, εμείς μπορούμε να συναντηθούμε όποτε θέλουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περαστικά στη σύζυγο Πάνο και σιδερένια!Υπομονή θέλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι δύσκολο για μένα.
    Θα έπρεπε να το γνώριζα νωρίτερα.
    Πάνο, περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολλά περαστικά στη σύζυγο Πάνο μου. Εμείς θα βρεθούμε ούτως ή άλλως το συντομότερο. Να σαι καλά και κουράγιο με τα τρεξίματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Θα περιμενω με αγωνια την επομενη συναντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με πλήρη επιτυχία στέφθηκε η συνάντηση των μελών του "Club φίλων Μικρός Σερίφης" και του "Μπλεκ Group"! Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον χώρο της "Λέσχης Φίλων Κόμικς και ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει μέχρι τώρα. Το παρόν έδωσαν 16 μέλη των δύο ομάδων: Θοδωρής Π., Χρήστος Ν., Κωνσταντίνος Β., Σάκης Σ., Μανώλης Ε., Στέργιος Σ., Στάθης Ν., Νίκος Ζ., Θεοδόσης Σ., Νίκος Ν., Κώστας Κ., Μπάμπης Μ., Γιώργος Β., Κώστας, Γιώργος Γ., Παναγιώτης Π.
    Η χαρά όλων -και ειδικά εκείνων που παραβρέθηκαν για πρώτη φορά σε συνάντηση- ήταν μεγάλη! Η καλή παρέα, ο όμορφος χώρος και η ζεστή φιλοξενία, ήταν τα στοιχεία που μας έκαναν όλους να χαλαρώσουμε και να περάσουμε τρεις ευχάριστες ώρες!
    Συζητήσαμε διάφορα θέματα γύρω από τον χώρο των κόμικς, είπαμε αστεία, γελάσαμε, αλλά δεν μείναμε μόνο στις… συζητήσεις. Ανταλλάξαμε τεύχη, συμμετείχαμε σε αγοραπωλησίες και… γενικώς, φανήκαμε αντάξιοι του τίτλου μας ως… συλλέκτες!
    Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τα παιδιά της Λέσχης Φίλων Κόμικς (erma jaguar, valtasar) για την καταπληκτική φιλοξενία τους στη σημερινή μας εκδήλωση. Σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις του Club μας, δεν είναι τυχαίο ότι όλοι έφυγαν κατενθουσιασμένοι από τον χώρο! Νιώθουμε υποχρεωμένοι και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον! Να είστε καλά παιδιά!...

    Υ.Γ.: περισσότερες φωτογραφίες από την συνάντηση, θα δημοσιευθούν στο επόμενο τεύχος του Magazine του Μικρού Σερίφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή περάσαμε υπέροχα, στον πραγματικά φιλόξενο και όμορφο χώρο της Λέσχης Φίλων Κόμικς, προτείνω να κανονίσουμε την επόμενη συνάντησή μας και πάλι στον ίδιο χώρο προς το τέλος του Οκτωβρίου. Είμαι σίγουρος πως τα οργανωτικά-ιδρυτικά μέλη της Λέσχης Φίλων Κόμικς δεν θα έχουν πρόβλημα. Εξάλλου δεν κάναμε και μεγάλη φασαρία! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή