Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ


Πριν από κάποιους μήνες η έκδοση του “ΝΕΟΥ ΜΠΛΕΚ” ίσως φαινόταν όνειρο μακρινό καθώς τα εμπόδια ήταν αμέτρητα και μεγάλα. Σήμερα με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε επίσημα ότι τα 4 πρώτα τεύχη του “ΝΕΟΥ ΜΠΛΕΚ” θα κυκλοφορήσουν ως ένθετο στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ” αρχής γενομένης την 27/4. Είμαστε σίγουροι ότι οι παλιότεροι θα αναπολήσουν , θα θυμηθούν ή και θα δακρύσουν καθώς ο ΜΠΛΕΚ ήταν για εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά το περιοδικό αλλά κυρίως ο ήρωας με τον οποίο είχαν ταυτιστεί. Άλλο τόσο όμως είμαστε σίγουροι ότι και οι νεότεροι θα εντυπωσιαστούν και θα ”κολλήσουν” με τις ιστορίες του, κυρίως γιατί πρεσβεύει ιδανικά και αξίες διαχρονικές. Μέσα στις 164 σελίδες του πρώτου τέυχους θα βρείτε ιστορίες του Ξανθού Γίγα ΜΠΛΕΚ , του ΖΑΓΚΟΡ ,του ΡΟΫ ΡΕΗΣ και του ΤΟΜ ΚΑΡΤΕΡ , μίνι παρουσιάσεις για κάθε ήρωα και άλλα πολλά. Δεν θέλω να μακρηγορήσω άλλο , απλά θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμβάλλατε στην υλοποίηση αυτής της έκδοσης, ξεχωρίζοντας τη συνεισφορά του Νίκου Νικολαϊδη και του Αντρέα Τσιρώνη που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε φτάσει στο σημείο αυτό. Τέλος ευχαριστώ θερμά όλους εσάς τους αναγνώστες για τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και αγάπης για τη συγκεκριμένη έκδοση. Να είστε βέβαιοι ότι μας γεμίζει με απέραντη αισιοδοξία για το μέλλον τόσο της συγκεκριμένης όσο και μελλοντικών εκδόσεων...


18 σχόλια:

  1. Επιτέλους γίνεται πραγματικά αυτή η πολυαναμενόμενη έκδοση!! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, καταρχήν στον κ. Λεωκράτη Ανεμοδουρά που συνεχίζει απ' ότι φαίνεται την παράδοση των χάρτινων ηρώων και του αξιζουν πολλά μπράβο, αλλά και σε όσους συνέβαλαν ώστε να υλοποιηθεί αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε!

    Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω μόνο. Θα είναι όλο ασπρόμαυρο το περιοδικό ή στο κλασικό 4 σελίδες ασπρόμαυρες και 4 σελίδες κοκκινόμαυρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια! Πολλά μπράβο σε όσους συνέβαλλαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η έκδοση! Σε όλους εμάς τους υπόλοιπους, μένει να στηρίξουμε με κάθε τρόπο αυτή τη προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από όσο γνωρίζω, ο χρωματισμός θα είναι ο "παραδοσιακός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από μένα. Τώρα πρέπει να δω πώς θα πάω να πάρω το ΝΕΟ ΜΠΛΕΚ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Αν κάποιος από την ομάδα να το στείλετε σε μένα θα τους πληρώσω μέσω PAYPAL. Παρακαλώ πεστε μου να ξέρω αν κάποιος μπορεί. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετράμε μέρες λέμεεεεεεεεεεε............!!!!!!!ουτε στο Ναυτικό δεν εσβηνα μέρες,με τοση αγωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ μου φίλε "και...ΤΟΜ" μάλλον θα χρειασθεί να επικοινωνήσεις με τον ίδιο τον εκδότη, κ. Λεωκράτη Ανεμοδουρά στο lanemos@ccpublic.gr για να σου αποσταλεί ταχυδρομικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι πάντως να βγουν αρκετα τευχη και οχι 3-4,γιατι εκδοσεις απο εφημεριδες ειναι συνηθως βραχυβιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό είναι μόνο το ξεκίνημα, αν στηριχθεί θα εκδοθεί αυτόνομα στη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας παραθέτω το σύνδεσμο με το αναμενόμενο τηλεοπτικό σποτ του Νέου Μπλεκ
    http://www.youtube.com/watch?v=xNpzxPlKrq4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα σε όλους τους αγαπητούς φίλους της παρέας μας. Από το διαφημιστικό για το «Νέος Μπλεκ» που θα κυκλοφορήσει αύριο με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, παρατήρησα ότι η ιστορία του Μπλεκ θα είναι «Η γροθιά του Μπλεκ» ως μια αδημοσίευτη περιπέτεια. Η απορία μου είναι η εξής: Η περιπέτεια αυτή δεν είχε δημοσιευτεί στο παρελθόν? Στο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΛΕΚ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-1971? Κάνω λάθος? Για ποια αδημοσίευτη περιπέτεια μιλάμε αύριο! Ας με διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει κάτι περισσότερο. Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την ιστορία που λες απο τον ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΕΚ, αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα, την έχουν διαβάσει ή την θυμούνται 20-30 άνθρωποι και πολλους έβαλα,,,,,σαν αδημοσιευτη ειναι....έχεις δίκιο ότι έπρεπε να αναφερθεί στην έκδοση, αλλα το ξαναλέω, από θέμα διαβάσματος, σαν αδημοσιευτη ειναι!καλημερα από Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αδημοσίευτη αναγραφόταν στο ξεκίνημα της ιστορίας, από εκεί το πήραν, ήταν αδημοσίευτη προν μπει στον ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΕΚ, απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα σε όλους.

    Συγχαρητήρια και πάλι, καλή επιτυχία - Μου άρεσε πάρα πολύ που είχε αυτοτελείς ιστορίες (πλην του ΤΟΜ).
    Τα αντίτυπα που αγόρασα (2) είχαν μια κοκκινωπή απόχρωση, έγινε επίτηδες ή κατα λάθος, στην εκτύπωση. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος.

    Ευχαριστώ
    Σ.Κουρτάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπάρχει ένα θέμα με την απόχρωση, όντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή