Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Πανηγυρικό το Νέος Μπλεκ Τεύχος 53!

Εξάφνου από το πουθενά αναρτήθηκε σήμερα στην επίσημη σελίδα του Μπλεκ στο facebook το οπισθόφυλλο του Νέος Μπλεκ #52. Όμως αυτό είναι κάτι παραπάνω από οπισθόφυλλο… είναι ανακοίνωση για το πανηγυρικό τεύχος #53! Τι σημαίνει αυτό; Στο #53 θα κλείσει η έκδοση 4 χρόνια πορείας και μας προετοιμάζουν κάτι πολύ μεγάλο για το τεύχος του Απριλίου.
 Καταρχήν, ο Ρίνγκο κάνει το ντεμπούτο του, καθώς το εξώφυλλο του τεύχους είναι αφιερωμένο σε εκείνον. Όμως ακόμα και αν αυτό ήταν ήδη μεγάλο νέο, δεν είναι αυτή η έκπληξη. Το Μπλεκ #53 θα περιλαμβάνει ΕΞΤΡΑ 32 ΣΕΛΙΔΕΣ οι οποίες θα περιλαμβάνουν το κόμικ βιογραφίας του BRUCE LEE (!!!!!!!!!) και short περιπέτειες του Νάθαν Νέβερ και του Μάρτιν Μίστερι! 
Με αυτό το νέο τεύχος θα περιλαμβάνει την νέα ιστορία Μπλεκ «Ο Αγριόγατος» του Bane Kerac, νέα 18 σελίδων περιπέτεια του Tarzan, το α' μέρος μίας νέας περιπέτειεάς του Ρίνγκο, την ολιγοσέλιδη συνέχεια του Παιδιού Πάνθηρας, μία ιστορία κόμικ – βιογραφίας του Bruce Lee και 2 short ιστορίες του Μίστερι και του Νέβερ. Μαζί με όλα αυτά θα έχουμε και το δισέλιδο αφιέρωμα του Ταρλαντέζου (εκτός αν το κάνουν παραπάνω από 2 σελίδες).

Η ανακοίνωση που έγινε στο facebook εδώ

Μέχρι το #53 όμως πάρτε το #52 που κυκλοφορεί 15 Μαρτίου!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου