Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Αυτός ο ιστότοπος
χρησιμοποιεί cookie από
το Google για την
παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση
της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του
ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookie.
Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των συντακτών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι υπεύθυνοι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν εντίμως τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2015-2016Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BLOG ΕΝΑ ΤΕΥΧΟΣ: “IL MITICO TRAPPER BLEK”
Καλησπέρα σας φίλοι μου. Είμαι σίγουρος ότι όλοι σας έχετε διαβάσει αυτή την ιστορία του ΜΠΛΕΚ! Όποιος όμως τη θυμηθεί και την αναφέρει θα γίνει και δικό του αυτό το Ιταλικό 28σέλιδο έγχρωμο τεύχος.
Η απάντησή σας στο χώρο των σχολίων. Θα γίνει κλήρωση μεταξύ των σωστών απαντήσεων ενώ το φώτο κουίζ παίρνει τέλος Δευτέρα βράδυ!


3 σχόλια:

 1. Φίλε μου...το βλέπω σαν να κλέβω εκκλησία.
  Είναι το τεύχος 6 (πρώτη έκδοση στην Ελλάδα)με τίτλο δεμένος στο κανόνι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν έχει αξία να πω οτι και εγώ το ήξερα,χα-χα-χα,συμφωνω με τον Ανδρεα:Εκκλησία δεν κλέβουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Sandokan είσαι ο τυχερός! Συγχαρητήρια! Στείλε μου μια διεύθυνση με SMS σε αυτόν τον αριθμό 6978364992 και ο φάκελος φεύγει αύριο το πρωί. Όσο για εσένα kalimeris7 επιφυλάσσομαι για το μέλλον! Απάντησες σωστά και εσύ, οπότε κάποια στιγμή...(non preocccuparti, stai tranguillo)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή