Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των διαχειριστών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2017-2018Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Αυτό που περιμένατε όλοι!

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι των εικονογραφημένων!

Μετά από πάρα πολύ καιρό, είμαστε πλέον στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, εγώ και ο Γιώργος Πολ Παπαδάκης, ότι το δεύτερό πόνημά μας, μετά το "Ο Μπλεκ και οι ...άλλοι" είναι έτοιμο!

Πρόκειται για μια ακόμη, πλέον ενδελεχή μελέτη για τα κόμικς της γενιάς μας, για όλα εκείνα τα περιοδικά που τόσο αγαπήσαμε και που τόσο μας λείπουν, σήμερα στην "ψηφιακή εποχή".

Η έκδοση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και είναι ένας "χορταστικός" τόμος 338 σελίδων, του οποίου την ηλεκτρονική σελιδοποίηση και επιμέλεια είχε η αγαπητή σε όλους μας κυρία Ρόζα Φατσέα.

Μείνετε σε επαφή με το blog, για νεώτερα, σχετικά με τη διάθεση του βιβλίου.

Για περαιτέρω πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στο anwdynos@gmail.com και bm-aepsvt@otenet.gr

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξή σας!

7 σχόλια:

 1. όλο μας εκπλήσεις.... τι θα δούμε ακόμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συγχαρητήρια, παιδιά! Επιτέλους το καταφέρατε. Η εικόνα που βλέπουμε ανήκει σε κάποιο δοκίμιο; Πότε το βλέπετε να κυκλοφορεί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτά είναι τα ωραία. Το περιμέναμε και επιτέλους έρχεται. Καλή επιτυχία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστούμε φίλοι, για την ενθάρρυνσή σας. Θ ειδοποιηθείτε άμεσα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπράβο φίλοι!! Επιτέλους κάτι πολύ όμορφο στις ΄πολύ κακές μέρες που ζούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή