Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των διαχειριστών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2017-2018Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

ΝΕΟΣ ΜΠΛΕΚ Νο 7

Το τεύχος Νο 7 από αυτό το Σάββατο 14/6 σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδος. Βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, νέες αδημοσίευτες ιστορίες και ένας διαγωνισμός έκπληξη! Σας ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις, τη συμμετοχή αλλά και τη στήριξη στην προσπάθεια αναβίωσης του περιοδικού που όλοι αγαπήσαμε.

2 σχόλια:

  1. Νικο μου γεια σου!!συγχαρητηρια για την αξιεπαινη προσπαθεια που εκανεs μεσω του Λεωκρατη Ανεμοδουρα βεβαια!!!το 7 τευχοs του ΜΠΛΕΚ ηταν το καλυτερο πιστευω!!ομωs η εικογραφηση του ΤΟΜ ΚΑΡΤΕΡ παραμενει η ιδια με πολλεs ατελειεs!!μειωθηκαν οι σελιδεs βεβαια για να μπουν αδημοσιευτεs ιστοριεs MARK!!Σε αυτο το θεμα ενταξει αλλα η εικονογραφηση του δεν ειναι καλη!!κριμα γιατι και σπανια σειρα, και πολλη καλυτερη απο τον ΡΙΓΚΟ ΤΕΛΛΕΡ!!Αν υπαρχει περιθωριο να γινει κατι θα ηταν το τελειο περιοδικο για μενα!!σε ευχαριστω που μου εφερεs ξανα τον ΖΑΓΚΟΡ-ΡΟΥΣ- ΤΟΜ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή