Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Αυτός ο ιστότοπος
χρησιμοποιεί cookie από
το Google για την
παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση
της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του
ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookie.
Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των συντακτών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι υπεύθυνοι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν εντίμως τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2015-2016Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ BLOG ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛ.ΤΕΥΧΟΣ: «Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΝΤΡΕΝΤ»

Ο Δικαστής Ντρεντ (Judge Dredd)! Απίθανος & απίστευτος χαρακτήρας κόμικ. Άραγε από πια χώρα να προέρχεται? Όποιος από τους φίλους του Blog τη γνωρίζει, θα γίνει δικό του το τεύχος της εικόνας.
Η απάντησή σας στο χώρο των σχολίων. Θα γίνει κλήρωση μεταξύ των σωστών απαντήσεων (να ήσαστε σίγουροι ότι δε θα πέσει μαγείρεμα), ενώ το κουίζ παίρνει τέλος Δευτέρα βράδυ!
Καλημέρα φίλοι μου! 

5 σχόλια:

  1. Ο Δικαστής Ντρεντ ειναι απο ΑΓΓΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε adamsjim είσαι ο τυχερός! Συγχαρητήρια! Στείλε μου μία διεύθυνση με sms στο 6978364992 και έφυγε σφαίρα για διάβασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή