Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των διαχειριστών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2017-2018Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Ανανεώθηκε το blog του Ρόυ Ρέης!

O Ρόυ σε σκίτσο της Yvonne Hutton (1970)

Η έξοχη δουλειά του εκλεκτού φίλου Στράτου Καββάδα σχετικά με τον αγαπημένο μας Roy of the Rovers καλά κρατεί! Το blog του ανανεώθηκε και μας προσκαλεί να το επισκεφτούμε!

Δείτε στο σύνδεσμο
http://royoftheroversgr.blogspot.com/

5 σχόλια:

 1. Εξαιρετικό τo σαιτ για τον πολυαγαπημένο Ρου. Ευχομαι στο Στράτο τα καλύτερα.

  Δεν ξέρω αν ποτέ θα κάνω την ψηφιοποίηση των ιστοριών από τα Tiger αλλά δεν ξεχνώ την υπόσχεσή μου Νίκο για τουλάχιστον κάποιες χρονιές που έχω συμπληρωμένες. Ας το κανονίσουμε μεταξύ μας φίλε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για να μη σε επιβαρύνω φίλε μου, το 1971-72 είναι η αδυναμία μου. Να είσαι καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οκ Νικόλα. Το βάζω στο πρόγραμμα. Επίσης θυμήσου ότι δεν έχω άλλη συνέχεια για το 1974-75. Μεχρι τα Χριστούγεννα του 1974 είχα σκανάρει. Αμα το συνεχίσεις και στο 1975 θα πρέπει να μου το πεις να συνεχίσω κι εγώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ας ξεκινήσουμε μαζί το 1971-72 τώρα. Έχω έτοιμη την αρχή, οπότε μπορούμε να συγχρονιστούμε. Όταν ετοιμάσεις 2-3 συνέχειες ειδοποίησέ με!

  ΑπάντησηΔιαγραφή