Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η διαβολή ως τρόπος ζωής...

Λυπάμαι που θα γίνω δυσάρεστος αλλά εκνευρίζομαι πραγματικά όταν σκέφτομαι πόσοι καλοπροαίρετοι φίλοι ξεγελάσθηκαν από το δήθεν μελιστάλαχτο ύφος ενός τυχάρπαστου, ο οποίος εισέβαλε στο χώρο περίπου σαν κομήτης και δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο!

Συνηθισμένος φαίνεται να δρα υπογείως θέλησε προ μηνών να με διαβάλει στο ζεύγος Ανεμοδουρά, με αποτέλεσμα να δεχτώ μια άνευ προηγουμένου προσωπική επίθεση από τη σύζυγο, σε σημείο που έμεινα πραγματικά εμβρόντητος! Ήμουν αφελής που πίστεψα (όταν τον είχα γνωρίσει από κοντά) ότι επρόκειτο για έναν αγνό φίλο των εικονογραφημένων.

Απόδειξη τρανή είναι η απάντηση που έλαβα από συγγενικό πρόσωπο του ζεύγους, στο οποίο απευθύνθηκα μέσω κοινού φίλου, ρωτώντας για να εξακριβώσω τελικά την πικρή αλήθεια:

"...Και ταυτόχρονα εμφανίστηκαν και πάλι κάποιοι άλλοι «καλοθελητές», ενημερώνοντάς καθημερινά και αναλυτικά τους εκδότες του "Περιοδικού Τύπου" για το περιεχόμενο των διαφόρων blogs. Και ανάμεσα σε αυτούς που είτε έγραψαν κάτι, είτε γράφτηκε κάτι σε κάποιο blog τους, θυμάμαι οτι ακούστηκε και το δικό σου όνομα. Συγκεκριμένα μεταφέρθηκε οτι είσαι εσύ που μέσα απο ιστοσελίδα σου εξυμνείς και προωθείς την ανταγωνιστική αυτή εταιρία. Δεν ξέρω αν πραγματικά έγραψες κάτι εσύ, αν το έγραψε κάποιος άλλος σε δική σου σελίδα, ούτε καν γνωρίζω αν γράφτηκε κάτι σε δική σου σελίδα (ούτε καν αν έχεις σελίδα)..."

Το ερπετό αυτό που τόλμησε να με διαβάλει το προειδοποιώ να μην ξαναπιάσει το όνομά μου στο στόμα του, διότι η εκδίκησή μου θα είναι σκληρότερη κι από το χτύπημα του τσεκουριού του "πνεύματος με το τσεκούρι". Θα τον συντρίψω στην κυριολεξία τον αχρείο!

10 σχόλια:

  1. προκειται για ανθρωπο ο οποιος δεν υπολογιζει τιποτα μπροστα στο κερδος!τα νυχια του ειναι πιο γαμψα και απο το τερας της λιμνης που παλεψε ο ζαγκορ!
    μεχρι και χρηματα μου ζηταγε για τα ιστολογια του!
    αλλα μην ξεχνας γιωργακη αρχιδικτακτορα των κομικς και αρχιφαφλατα:
    τα email σου τα εχω κρατησει!!!
    μεχρι και χρηματα ζηταγε για να μας πουλησει τευχη μπλεκ διακοπων σε φωτοτυπιες!!!
    αληθεια γιατι δεν τα πουλας πλεον?
    γιατι δεν αποσυρθηκες απο τον χωρο τον κομικς μεγαλοσυλεκτη?οπως περιτρανα δηλωνες προ καιρο στο comics trades?
    Aντε τρεξε τωρα να διαγραψεις κανα παλιο αρθρο σου να μην εκτειθεσαι αλλο!τον τροπο αλλωστε τον ξερεις καλα!θυμασαι οταν διεγραψες τα σχολια μου και σε στολισα καταλληλα μετα!!!αλλα δυστηχως δεν προλαβες να με διαγραψεις εφυγα μονος μου οπως κανανε και τα αλλα παιδια.
    ξερω ποσο σε ενοχλει που φτιαξαμε το δικο μας isuu,τη δικη μας παρεα να τα λεμε και να μοιραζομαστε πραγματα δωρεαν.
    κατσε λοιπον μονος σου στη χωρα του gkoskland!!!

    Αργυρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -αλλα το ξερεις οτι εχεις λερωμενη τη φωλιτσα σου για αυτο δεν απαντας σε κανεναν και το ριχνεις στο παραμυθι περι ηθους και πολιτισμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικόλα μην ανησυχής γιατι η παροιμία λεει: ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρωτο χρόνο χαίρονται!!!
    Βέβαια ειναι ντροπη καποιοι να εκμεταλεύονται
    αγνους φίλους των Κομικς και να οικονομουν χρηματα
    με τετοιους τρόπους.Τι να πω? πραγματικα λυπάμαι!!
    Επίσης ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να διαβαλουν ανθρώπους
    με ΗΘΟΣ όπως ειναι ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ,αλλα ταυτό-
    χρονα λυπαμαι και αυτους που πιστεψαν και πιστεύουν τετοιους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου Νίκο μου για το άτομο που αναφέρεις. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε όλοι μας από αυτόν είναι πολύ κακές και οι αναμνήσεις άσχημες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Αγνός φίλος των εικονογραφημένων" ο Γιωργάκης. Ωραίο ανέκδοτο!!!!

    Από την αρχή έπρεπε να το καταλάβεις Νικόλα. Ο τύπος είναι αδίστακτος!

    Εχει πιά ξεσκεπαστεί και ό ρόλος του. Εχει ακόμη μερικά θύματα που σιγά σιγά θα τον καταλάβουν κι αυτοί όπως όσοι είχαν μέχρι τώρα οποιαδήποτε σχέση μαζί του!

    Απορώ επίσης, πως πολύ αγαπητός μας φίλος και εξαιρετικός άνθρωπος, του επιτρέπει να συμμετέχει στο σάιτ του και μάλιστα με μεγάλη λύπη είδα να προβάλλει το νέο του εγχείρημα με το Zagor club! Εκεί να δεις εκμετάλλευση που θα πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς υπάρχουν πάντα ευκολόπιστοι για να συμμετέχουν στις δραστηριότητές του και να τον βοηθήσουν (και πρώτα από όλους βάζω τον εαυτό μου, για να μην παρεξηγηθώ). Μέχρι φυσικά να πάρουν χαμπάρι τι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμπορακο της κερκυρας επειδη εχεις λερωμενη τη φωλια σου και δεν μπορεις να απαντησεις ευθεως καιβαζεις αλλους να το κανουν. αλλα οπως βλεπεις οι μασκες πεσανε και αποκαλυφτηκες για αλλη μια φορα!
    στη ζωη αυτη ειναι ευκολο να δινεις το λογο σου,το δυσκολο ειναι να τον κρατησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Gomfaios μάλλον κάνεις λάθος. Ο φίλος που αναφέρεις (αν σε κατάλαβα καλά) προσπαθεί να κρατήσει ισσοροπίες και να αποφύγει εντάσεις. Τον καταλαβαίνω άσχετα αν δεν συμφωνώ με αυτή την τακτική. Σϊγουρα πάντως δεν παίρνει σκονάκι και εντολές από τον ακατανόμαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και να έρθω και σε παλιότερο σχόλιο σου σχετικά με το GreekComics και γιατί τον κρατάνε μέσα παρόλο που έχει κάνει τα γνωστά του και εκεί.
    Οι λόγοι είναι και εκεί περίπου οι ίδιοι. Να αποφύγουμε εντάσεις, να κρατήσουμε τα πράγματα ελεγχόμενα και σε καταστολή. Κοντά μας και υπό έλεγχο.

    Θρέφε φίδι το χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχεις απολυτο δικαιο Κωστη για τον φιλο που αναφερεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή