Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ελπίδες για αναβίωση του "ΜΠΛΕΚ" !!!

Καλημέρα αγαπητοί μου φίλοι και καλή εβδομάδα !

Την Παρασκευή, ημέρα της γιορτής μου (επί τη ευκαιρία Νίκο Μωραϊτη, Νίκο Πίκουλα, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι από εδώ) είχε την ευγένεια να μου τηλεφωνήσει ο αξιότιμος κ. Γιώργος Ανεμοδουράς (φωτό), προκειμένου να μου ευχηθεί.






Πάνω στη συζήτηση που είχαμε, μου ανέφερε ότι υπάρχει στη σκέψη του η πρόθεση να ανατυπωθεί ο αγαπημένος μας "ΜΠΛΕΚ" μέσω κάποιας εφημερίδας, υπό μορφή προσφοράς.

Ελπίζουμε το εγχείρημα αυτό να υλοποιηθεί σύντομα.

Για ότι νεώτερο υπάρξει, εννοείται ότι θα σας ενημερώσω άμεσα !

13 σχόλια:

  1. τα νεα τευχη του μπλεκ που κυκλοφορουν στην ιταλια ,υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορησουν και εδω ,στα ελληνικα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτα εδω εννοω http://www.youtube.com/watch?v=wmhX6C-G7LA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως σας απάντησα και στο Facebook, αγαπητέ φίλε, κάποιες αρκετές ιστορίες από αυτές δημοσιεύθηκαν στους τελευταίες τόμους του "Συλλεκτικού Μπλεκ". Με λίγη τύχη, μπορείτε να βρείτε κάποιους τόμους σε πρακτορεία Τύπου κυρίως της επαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακάρι να γίνει πράξει η σκέψη του κ. Ανεμοδουρά αν και...δεν το βλέπω να καρποφορεί.
    Για τα Ιταλικά απάντησε ο Νίκος σωστά γιατί πραγματικά τα περισσότερα δημοσιεύτηκαν στο Συλλεκτικό Μπλεκ,εξάλλου τα Ιταλικά από το τεύχος 20 έως και το 46 είναι οι δημιουργίες των EsseGesse και υπάρχουν στο Συλλεκτικό στα τεύχη 1 έως 60 χωρίς κάποιες που είχε βγάλει ο Στ.Ανεμοδουράς για τις ανάγκες του Μεγάλου Μπλεκ στα τεύχη του 1971 και 1972 και από τότε δεν έχουν μπει ποτέ ξανά στη σωστή σειρά τους σε καμία επανέκδοση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ηταν μια απιστευτα ευχαριστη εκπληξη η επανεκδοση καποιων τευχών του ΜΠΛΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να γίνει πραγματικότητα. Είναι επιθυμία όλων μας. Και ίσως θα πρέπει να υπάρξει και μια σχετική πίεση για επανέκδοση του ΖΑΓΚΟΡ. Είναι απίστευτα αδικημένη η συγκεκριμένη έκδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα είμαι σε επαφή με τον κ. Γιώργο, φίλο μου και θα ενημερώνω δεόντως. Να είστε όλοι καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mακαρι Νικο να γινει πραξη και να ξαναδουμε τον Μπλεκ σε μια νεα εκδοση εστω και σε μορφη προσφορας μεσω εφημεριδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΕΚ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ "ΛΕΙΨΕΙ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι σε διαρκή επαφή με τους εκδότες, που επιστρέφουν δριμύτεροι ! Μακάρι, εκτός από το "ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ" που επιστρέφει άμεσα στα περίπτερα, σύντομα να απολαύσουμε και άλλες παρόμοιες εκπλήξεις !!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο κ.Νίκο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε!! Από το στόμα σας και στον εκδοτών το αύτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το βασικό κριτήριο θα είναι να πάει καλά η επανέκδοση των τευχών του "Μ.Η" φίλοι μου και όλα τα άλλα θα έρθουν φυσιολογικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή