Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Νέος Μικρός Κάου Μπόυ από τις εκδόσεις Λιβάνη!


Μία εξαιρετική έκδοση 370 σελίδων έχει προστεθεί στην ήδη πλούσια συλλογή των φίλων της κλασικής λογοτεχνίας του Γουέστ, η οποία στη χώρα μας εκφράζεται από το τρίπτυχο Μικρός Σερίφης – Μικρός Κάουμπόυ-Μικρός Αρχηγός. Πρόκειται για το επίτομο έργο με τίτλο «Νέος Μικρός Κάου Μπόυ - Ο Ναγουάλ» που εξέδωσε ο Οίκος Λιβάνη και μπορούμε να το προμηθευτούμε από κεντρικά βιβλιοπωλεία, καταστήματα πώλησης κόμικς ή κατόπιν παραγγελίας. 

Τα κείμενα είναι του συγγραφέα Κωνσταντίνου Ρωμοσιού, γνωστού στη λογοτεχνική κοινότητα από παλαιότερα έργα του και ο σχεδιασμός του εικονογράφου Κώστα Φραγκιαδάκη, επίσης οικείου στο κοινό των κόμικς από την πλούσια ήδη συνεισφορά του στην απόδοση λατρεμένων χαρακτήρων του είδους («Μπλεκ», «Μικρός Ήρως» κ.α.)


Αξίζει να επισημάνουμε ότι οι συντελεστές του βιβλίου προσέφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς, ενώ, όπως τονίζει στον πρόλογό του ο εμπνευστής του πονήματος και εκδότης Χρήστος Νάστος, αξίζει «να διαβούμε το χάρτινο συναρπαστικό μονοπάτι που μας ανοίγουν διάπλατα οι μικροί υπερασπιστές του Νόμου στις αφιλόξενες εκτάσεις της Άγριας Δύσης. Είναι διάσπαρτο με εκπλήξεις, γλυκιά νοσταλγία και όμορφες στιγμές... Γυρίστε αμέσως σελίδα και αφεθείτε ξανά στη μαγεία... »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου