Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Έρχεται ο Ντίγκινγκ Μπιλ στο Ζαγκόρ #11!

Κυκλοφόρησε το 11ο τεύχος του Ζαγκόρ των Εκδόσεων Μικρός Ήρως, που μας δείχνει για άλλη μία φορά πόσο εξαιρετική είναι αυτή η έκδοση. Το νέο τεύχος περιλαμβάνει 2 νέες ιστορίες για τους Ζαγκόρ & Τεξ, και το τελευταίο μέρος της ιστορίας, που ξεκίνησε από το #9, του Μίστερ Νο.

Η ιστορία του Ζαγκόρ είναι η πιο πρόσφατη δημιουργία του ήρωα (πριν 3 μήνες εκδόθηκε στην Ιταλία), και μας φέρνει τον Ντίγκινγκ Μπιλ σε άλλη μία περιπέτεια. Προσωπικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την συγκεκριμένη ιστορία καθώς α) γνωρίζουμε νέα ταλέντα σεναριακά και σχεδιαστικά για τον Ζαγκόρ, β) ο Ντίγκινγκ Μπιλ είναι απλά υπέροχος. Η νέα ιστορία του Τεξ είναι νομίζω το φαβορί του τεύχους, αφού ουσιαστικά είναι από τις πιο άρτιες ιστορίες του ήρωα. Η συγκεκριμένη σειρά που επιλέχθηκε (Cartonato) είναι σειρά βιβλίων και είναι οι καλύτερες σε σχεδιαστικό και χρωματικό επίπεδο. Επίσης έβαλα το «χεράκι» σε αυτή την απόφαση άρα ένας παραπάνω λόγος!

Ας περάσουμε στις πληροφορίες τώρα:


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

«Φαντάσματα Για Τον Ντίγκινγκ Μπιλ Α’ Μέρος» (100 σελίδες)
Ένα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τη βίλα που είναι βυθισμένη κάτω από τη λίμνη Γουέιρ! Ο Ντίγκινγκ Μπιλ είναι πεπεισμένος πως ένας θησαυρός κρύβεται μέσα στη βίλα, η οποία όμως φημολογείται ότι στοιχειώνεται από… φαντάσματα!
Το κόμικ 126-σελίδων  «Φαντάσματα Για Τον Ντίγκινγκ Μπιλ» με τον πρωτότυπο τίτλο «Spettri Per Digging Bill» δημοσιεύθηκε στο Color Zagor #6, τον Δεκέμβριο του 2017. Σενάριο Samuel Marolla, σχέδια Paolo Bisi.



«Ένας Νεαρός Αμερικανός Γ' Μέρος» (34 σελίδες)
Ο νεαρός Τζέρι φτάνει στο τέλος του μυστηρίου αλλά και σε ένα ακόμα τραγικό γεγονός!
Το κόμικ 128-σελίδων «Ένας Νεαρός Αμερικανός» με πρωτότυπο τίτλο «Un Giovane Americano» δημοσιεύθηκε στο Mister No Speciale #13, τον Απρίλιο του 1999, και έπειτα στο βιβλίο Mister No: La Giovinezza τον Μάρτιο του 2018. Σενάριο Michele Masiero με σχέδια Fabio Valdambrini.
«Βαμμένη Έρημος Α’ Μέρος» (24 σελίδες)
 Ο Σερίφης Νέλσον βρίσκεται ημιθανής στην βαμμένη έρημο. Έχει πέσει θύμα της συμμορίας του Ερλ Κρέιν, η οποία έχει απαγάγει τη γυναίκα του. Ωστόσο, στο δρόμο των κακοποιών θα βρεθούν οι νεαροί Τεξ και ο Τάιγκερ Τζακ!
Το κόμικ-άλμπουμ 48-σελίδων «Βαμμένη Έρημος» με πρωτότυπο τίτλο «Painted Desert» δημοσιεύθηκε στο βιβλίο Tex Romanzi a Fummetti - Painted Desert (γνωστό επίσης με τον τίτλο Cartonato Tex #3) τον Φεβρουάριο του 2016, σε σενάριο Mauro Boselli και σχέδια Angelo Stano.

Τα Νεα Του Ντάρκγουντ” του Λευτέρη Ταρλαντέζου (2 σελίδες)
Περιλαμβάνει αφιέρωμα στις ευρωπαϊκές εκδόσεις του Batman και σε δυο κόμικς για τον Οδυσσέα.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σελίδες: 164
Σχήμα: 14.5×20.5
Κυκλοφορία: Μηνιαίο
Σενάριο: Samuel Marolla, Michele Masiero, Mauro Boselli
Σχέδια: Paolo Bisi, Fabio Valdambrini, Angelo Stano
Χρώματα: GFB Comics, Γιάννης Μπεβεράτος, Angelo Stano
Υπεύθυνος Έκδοσης: Λεωκράτης Ανεμοδουράς
Μετάφραση – Επιμέλεια/Διόρθωση Πρωτότυπου Κειμένου: Κωνσταντίνα Φατούρου
Graphic Design – Layout: Μαρίνα Πάνου, Ρόζα Φατσέα
Συγγραφή - Επιμέλεια Αφιερωμάτων: Λευτέρης Ταρλαντέζος
Lettering: Γιάννης Μπεβεράτος
Εξώφυλλο: Alessandro Piccinelli
Πνευματικός Κάτοχος: Sergio Bonelli Editore S.P.E.
Εκδόσεις Μικρός Ήρως Ε.Ε.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου