Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των διαχειριστών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2017-2018Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΚΟΡ!!!!

Και όμως είναι αλήθεια!! Οι δημιουργοί του αγαπημένου και σκληροτράχηλου μας ήρωα, είχαν την έμπνευση να φτιάξουν μια μικρή χριστουγεννιάτικη περιπετειούλα που συνδύασε την δράση με το πνεύμα των εορτών. Η ιστορία αυτή φιλοξενήθηξε στο τέυχος Ιανουαρίου 1973 του Μηνιαίου Μπλεκ.
Η ίστοριούλα μας αρχίζει με την επίσκεψη του Ζαγκόρ και του Τσίκο σε μια απομονωμένη κωμόπολη, παραμονές Χριστουγέννων, της οποίας οι κάτοικοι κάνουν όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για τον εορτασμό τους.

Ο δήμαρχος της πόλης έχει διοργανώσει μια μεγάλη εκδήλωση με φαγητό, ποτό και μια χορωδία που αναμένεται από την πρωτεύουσα. Τα μέλη της χορωδίας φτάνουν με χριστουγεννιάτικα σκουφιά, γεννειάδες και ενδυμασίες που σίγουρα εκείνη την εποχή θα ήσαν εντελώς άγνωστα. Πολλές φορές οι εμπνευστές του Ζαγκορ είχαν παντρέψει σύγχρονα στοιχεία με την εποχή της Άγριας Δύσης.
Η χορωδία όμως αποδείχθηκε μια ομάδα κουτοπονηρων ληστών που προσπάθησε να ληστέψει την τράπεζα της πόλης.

Ο Ζαγκόρ επεμβαίνει και ματαιώνει τα σχέδια τους. Για να μην χαλάσουν το κλίμα στην πόλη ο δήμαρχος αποφάσισε με τον Ζαγκορ να υποχρεώσουν τους ληστές να τραγουδήσουν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με πολλές αστείες σκηνές. Στο τέλος άρχισε και να χιονίζει έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το δέσιμο της ιστορίας με το πνεύμα των εορτών.


 
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

4 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε, φίλε Πάνο, για την εξαιρετική καταχώρηση. Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, με Ειρήνη και Υγεία, πάνω απ' όλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους των comics με πολλές και καλές Χριστουγεννιάτικες comic-ιστορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή