Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Αυτός ο ιστότοπος
χρησιμοποιεί cookie από
το Google για την
παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση
της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του
ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookie.
Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των συντακτών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι υπεύθυνοι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν εντίμως τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2015-2016Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ CHE


Ο Σιντ Τζέικομπσον και ο  Έρνι Κολόν (δύο κορυφαίοι δημιουργοί, οι οποίοι έκαναν μεγάλη αίσθηση μεταφέροντας σε κόμικς την 11η Σεπτεμβρίου και τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας), συνθέτουν το πορτρέτο του Τσε Γκεβάρα δε λα Σέρνα. Μια βιογραφία που αποτυπώνει τη διαδρομή του ήρωα από την παιδική του ηλικία ως τα ταξίδια του με τη μοτοσικλέτα. Από την εμπλοκή του με την Κουβανέζικη Επανάσταση ως την οργάνωση των εξεγέρσεων στο Κονγκό και τη Βολιβία καθώς και την εκτέλεσή του από τη CIA. Επίσης στην πορεία της ζωής του Τσε ενσωματώνονται και το ευρύτερο ιστορικό πλαίσιο καθώς και στοιχεία που αποτέλεσαν τις βασικές πολιτικές αναφορές του μεγαλύτερου επαναστάτη του 20ού αιώνα. Το συγκεκριμένο Κόμικ παρουσιάζει τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα εκείνης της εποχής και πιστέψτε με, όλα όσα δείτε και διαβάσετε εκεί, βασίζονται στην αλήθεια! Όσο για την έκδοση! SUPER! Πολύ, μα πάρα πολύ καλή δουλειά! Αυτή την περίοδο θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία Public σε μισή τιμή, στα 5€. Μπράβο στα Public για την πρωτοβουλία τους, δεκάδες βιβλία σε μισή τιμή. Ενώ σε όλα τα άλλα βιβλιοπωλεία θα το βρείτε στα 10! Διαλέγεται και παίρνεται! Καλημέρα φίλοι μου!

1 σχόλιο:

  1. Το έχω αγοράσει ήδη, αποτελεί εξαιρετικό ντοκουμέντο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο! Μπράβο Hercules για την καταχώρησή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή