Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των διαχειριστών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2017-2018Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Il Grande Blek η πρώτη σειρά

Επειδή βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την έρευνα του Κυρίου Βλάχου σχετικά με τον Ιταλικό Μπλεκ,σας παρουσιάζω τα 21 εξώφυλλα απο την πρώτη σειρά για να έχουμε και μία εικόνα μαζί με τους τίτλους.


Για να μην γίνει το ποστ μεγάλο και κουραστικό με ενα κατεβατό απο εικόνες, κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε και τις υπόλοιπες.

6 σχόλια:

 1. Μπράβο στον Χάρη (σημείωση: κι εγώ, Χάρη, σκέτο Γιώργος είμαι, χωρίς το "κύριος" ανάμεσά μας) οι εικόνες εξωφύλλων που έβαλες της πρώτης σειράς -τεύχη 1 με 21- είναι εξαιρετικής ποιότητας, πολύ καλύτερες από το αντίστοιχο δικό μου υλικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο Χάρη. Πολύ χρήσιμο και ωραίο να τα βλέπουμε αυτά τα αρχικά εξώφυλλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έξοχα εξώφυλλα, μπράβο φίλε Χάρη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άψογος Χάρη μου για άλλη μια φορά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αψογότερος δεν ...γίνεται πολυ ωραία,μπράβο σου
  Χάρη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ενδιαφέρουσα η έρευνα του Γιώργου, πράγματι, αλλά και η δουλειά σου Χάρη…! Μπράβο σου! Με εσάς τους δύο (Γιώργος και Χάρης) αρχίζω από σήμερα τη δική μου αρχειοθέτηση, οργάνωση και ανασύνταξη του ΜΠΛΕΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή