Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Εξώφυλλα κλ.π. ιταλικού Μπλεκ

Σε ιταλικές ιστοσελίδες βρήκα εξώφυλλα από συλλεκτικούς (;) Μπλεκ. Επειδή, λόγω ελλειπούς γνώσης επί του αντικειμένου, δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω πόσο χρήσιμα θα μπορούσαν να είναι για την ενημέρωση του γκρουπ, τα παραθέτω, όπως τα βρήκα και χωρίς σχόλια.
























































Αυτό το καρεδάκι από πια περιπέτεια είναι; Ενδιαφέρομαι να τη διαβάσω!!!!


Ας δοκιμάσουμε να δούμε αν θα πετύχει να ανοίξει και ένα You Tube


http://www.youtube.com/watch?v=wmhX6C-G7LA

8 σχόλια:

  1. Τέλεια δουλειά Γιώργο! Η τελευταία εικόνα θυμίζει ...ΤΑΡΑΤΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ενδιαφέρον. Αν ξέραμε και Ιταλικά θα ήταν τέλεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο Ανώδυνε, δεν είναι από σελίδα στο Internet με τον ΤΑΡΑΤΑΤΑ. Ο Ταρατατάς φορούσε κι αυτός το καπέλο των πιονέρων κυνηγών με την ουρά από ρακούν; Δίκοχο νομίζω ότι φορούσε το παλικάρι.. Πάντως σε σελίδα με θέματα για τον ΜΠΛΕΚ το βρήκα και για αυτό παραξενεύτηκα. Τελικά ξέρει κανένας να μου πει από πια ιστορία είναι το καρεδάκι;
    Νίκο Hunter, σε τι χρειάζονται εδώ τα… φρατελικά; Θες να ξέρεις τι λένε οι τίτλοι; Ευχαρίστως να σου πω όποιους σε ενδιαφέρουν. Σημείωσε ότι το τελευταίο από τα μεγαλύτερα εικονίδια (που γράφει αριθμό τεύχους 463, είναι από τη γαλλική έκδοση).
    Εσύ, Νίκο, που ξέρεις βάλε καια υτές τις εικόνες σε μια τάξη. Ευχαριστώ.
    Πάντως επειδή σε αρκετές ξενόγλωσσες σελίδες για τον Μπλεκ ψάχνοντας για πληροφορίες και υλικό έχω να επισημάνω ότι κάποιο παραφενάλιο ανάλογο με το πόνημα-βιβλίο των Νικολαΐδη-Παπαδάκη δεν βρήκα ούτε μακράν συγκρινόμενο. Το βιβλίο είναι ‘‘ανπαίκταμπολ’’ στο είδος του… παγκοσμίως! (Νίκο-Γιώργο, τα ποσοστά μου please).
    Όσο για τη URL από το YouTube δεν παίζει απευθείας. Πρέπει να γίνε copy paste και να μεταφερθεί σε μια σελίδα κειμένου του Microsoft Word στην επιφάνεια εργασίας. Κάνετε enter με τον κένσορα για να ενεργοποιηθεί και κατόπιν πατάτε το cntr και ταυτόχρονα δεξί κλικ στο ποντίκι. Αν το pc ή το laptop δεν υποστηρίζει αυτή την ενέργεια, τότε το copy paste το κάνετε στην κεντρική σελίδα του Youtube. Καλή επιτυχία!
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποια απο αυτά τα τεύχη τα έχω σε ηλεκτρονική μορφή. Θα σας ανεβάσω κάποια στιγμή μερικά τα links.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Γιωργο,άξιος! Μπήκες γρήγορα στο πνεύμα
    ε! ρε τι κάνουν οι γραφίστριες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Γιώργο, δυστυχώς το καρεδάκι δεν είναι από κάποια ωραία ιστορία του ΜΠΛΕΚ αλλά από τον EUGENIO BENNI (σκίτσα/ζωγραφική).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εδώ αριστερά, είναι όλο το σχέδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Hercules δηλαδή αυτός ο Εουζένιο Μπενίνι (η υπογραφή του διακρίνεται ευκρινώς) δεν σκιτσάρισε ποτέ του κάποια ιστορία του Μπλεκ; Τι κρίμα!..
    Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, αλλά ολόκληρο το σχέδιο, πού αριστερά είναι; Στο καρεδάκι που πάτησα βγήκε η ταυτότητά σου.
    Αγαπητέ και μισοχωριανέ μου Kalimeris7 σε ευχαριστώ για τα εύσημα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πού ακριβώς παίζουν οι γραφίστριες (μου) στο συγκεκριμένο θεματάκι. Χύμα τις έριξα τις φωτογραφίες και αν δεν βρεθεί ένας καλός χριστιανός να τις βάλει σε τάξη (π.χ. ο Hunter) έτσι θα μείνουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή