Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Τα τέυχη του ΖΑΓΚΟΡ 150 έως 160 είχαν δώρο- ένθετο , έγχρωμες αφίσες απο ομάδες της Α΄Εθνικής. Ορισμένες από αυτά τα τεύχη τυχαίνει να τα έχω, οπότε θεώρησα σκόπιμο να σας τις ανεβάσω. Απεικονίζονται παλιές ξεχασμένες δόξες του ποδοσφαίρου μας, όταν εκείνο δεν ήταν επαγγελματικό. Άνθρωποι που αγαπούσαν την φανέλα που φορούσαν και μάτωναν για αυτήν.
Εννοείτε ότι σαν ΑΕΚΤΖΗΣ που είμαι υπάρχει και αφίσα της ΑΕΚ εκείνης της εποχής με πρώτο όνομα τον ΜΙΜΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ. Αφιερωμένη σε όλους τους αεκτζήδες του blog ,που από οτι κατάλαβα είμαστε πολλοί εδώ μέσα.
Επίσης στην αφισα του ΑΡΗ , φαίνεται ο τερματοφύλακας ΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ με τον οποίο προφανώς εμπνεύστηκε ο Νίκος στο σενάριο του Μάκη Ροδίτη.

(Το παραπάνω κείμενο και οι παρακάτω αφίσες( και όλα όσα φέρουν την υπογραφή του Π. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ) αποτελούν  κατοχυρωμένη πνευματική ιδιοκτησια. Κάθε εκμετάλευση ή αντιγραφή, μέρους ή ολοκλήρων των κειμένων, χωρίς την συγκατάθεση μου, επισύρει ντις προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις, σύμφωνα με το Ελληνικό σύνταγμα και το Ευρωπαικό. Η παράγραφος αυτή αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στο γνωστό διαδικτυακό άτομο που φροντίζει να μας διασκεδάζει αυτές τις χαλεπές και στενόχωρες μέρες )








9 σχόλια:

  1. Βλέποντας αυτες τις ομάδες με την ΑΕΚ πρώτα βεβαια
    .......θυμήθηκα την ...ηλικία μου,Αχ βρε Πάνο τι
    ...εκανες,σοβαρα τώρα, πολυ ωραίο θεμα εβαλες.
    Και φυσικά εχεις απόλυτο δικιο,τότε με ελάχιστα
    χρήματα επαιζαν για την φανελα,τώρα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε τους παίκτες
    τον πρώτο και τον τρίτο[ορθιους] δεν τους θυμάμαι
    Θεοδωρίδης,Ζαρζόπουλος,Σιδηρόπουλος,Σταθόπουλος
    καθιστοί:Τάσος,Τσάμης,Νικολάου,Ραβούσης και ο Μέγας Μίμης Παπαιωάννου,αν κανω κανένα λάθος συνχω
    ρήστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύγε Πάνο ωραίο θέμα έβαλες! Όσο για το σχόλιό σου, είπα να το επισημοποιήσω, οι καιροί βλέπετε είναι πονηροί, ποτέ δεν ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικο Μωραιτη πρεπει να εχεις πεσει μεσα στα ονοματα. Ειναι και καποιοι παικτες που δεν τους γνωριζω καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα σε ολους!ευχαριστω για την σπανια αφισα της ΑΕΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επι την ευκαιρια να ρωτησω γιατι βγαλατε παιδια ενα ευχαριστηριο αρθρο που ανεβασα?και γιατι μου αφαιρεθηκε χωρις να ενημερωθω το δικαιωμα αναρτησεων?αν εκανα κατι μεμτο,ζητω συγνωμη,αλλα τουλαχιστον ενημερωστε με...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα φίλε gomfaios. Όπως ήδη σου έγραψα και προσωπικά, το άρθρο απομακρύνθηκε διότι αναφερόταν σε άσχετο ζήτημα. Η αναστολή του δικαιώματος συγγραφής είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και αν προσέξεις τη λίστα των συνεργατών θα διαπιστώσεις ότι σε αυτήν απέμειναν πλέον μόνο τα ενεργά μέλη. Δεν ωφελεί αν υπάρχει ένα κατεβατό συγγραφέων τη στιγμή που οι μισοί εμφάνιζαν από ελάχιστη έως μηδενική συνεισφορά στην αρθρογραφία (προσοχή: δεν μιλώ για σχόλια, στα οποία είναι ελεύθερος να καταθέτει την άποψή του κάθε αναγνώστης μας blogger) Ωστόσο, είσαι ευπρόσδεκτος ως συντάκτης εφόσον το επιθυμείς. Ήδη σου στάλθηκε νέα πρόσκληση.Περιμένουμε με χαρά τις συνεργασίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να ξεκαθαρίσουμε κάτι μεταξύ μας φίλοι. Μια εποχή πονηρή, ασταθή, όπου τα πάντα γύρω μας κατεδαφίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς εμείς κρατιόμαστε δυνατοί χάρις (και) τις αναμνήσεις μας, που διανθίζουν οι εμπειρίες και τα βιώματα της αγνής μας παιδικότητας. Ας προστατεύσουμε λοιπόν όλοι μας αυτό εδώ το χώρο και ας φροντίσουμε μόνοι μας να περιφρουρούμε το προϊόν της αγάπης μας. Σε αυτή την κατεύθυνση σκεπτόμενος, τοποθέτησα την δήλωση αναγνώρισης που μπορείτε να διαβάσετε στο πάνω μέρος της σελίδας μας. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και αγάπη και να προστατεύουμε με τον ίδιο ζήλο το αντικείμενο της λατρείας μας, "τα νοσταλγικά κόμικς που αγαπήσαμε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλεπω ότι ο άλλος δικέφαλος απουσιάζει...για να μαζευόμαστε οι βόριοι σιγά σιγά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή