Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των διαχειριστών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2017-2018Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ: Το ελληνικό ποδοσφαιρικό fanzine!

"Δυναμίτης, ο μάγος του ποδοσφαίρου"


Κυκλοφόρησε σε 4 τεύχη τα οποία εκδόθηκαν το Μάρτιο, τον Ιούλιο, τον Οκτώβριο και το Δεκέμβριο του 2004, ενώ η αρχική πρόβλεψη ήταν για 5 τεύχη. Χαρακτηριζόταν διμηνιαίο περιοδικό και ο υπεύθυνος έκδοσής του ήταν ο Θοδωρής Ελευθεριάδης. Το σενάριο ήταν του Γιώργου Γιακουμίδη και το σχέδιο των Βασίλη Γκογκτζιλά (1ο τεύχος) και του κογκολέζου Leon Tchibemba (τεύχη 2-4), σε χρωματισμό της Λίλιαν Κουϊδου.

Η υπόθεση του "Δυναμίτη" είναι μια κλασσική ποδοσφαιρική ιστορία με κοινωνικές προεκτάσεις, η οποία θυμίζει κάπως το αντίστοιχο σενάριο της αγγλικής σειράς "Durell's Palace" των Tom Tully και Yvonne Hutton, που δημοσιεύθηκε τη δεκαετία του '80. (στη χώρα μας από το περιοδικό "Γκολ" του Νίκου Δεληγιώργη).

  • Πηγή: Ελληνική Βικιπαίδεια (άρθρο χρήστη αΝώΔυΝος)

3 σχόλια:

  1. Δεν έχω υπόψη μου καθόλου αυτη την έκδοση Νικο.
    Μάλλον θα μου το δανείσεις να του ρίξω ένα διαβασματάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι παιδιά, δεν διαφημίσθηκε και πολύ. Ευχαρίστως Πάνο μου, όποτε θες. Στράτο μου μπορώ να σου στείλω φωτοτυπίες, πες μου απλά ποια τεύχη σου λείπουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή