Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο Μάκης Ροδίτης στο διαδίκτυο!


Ο χαρακτήρας κόμικς που αγαπήσατε, απέκτησε το δικό του blog στο διαδίκτυο. Γίνεται αναγνώστες και απολαύστε τη συνέχεια της ιστορίας του βετεράνου τερματοφύλακα, ακόμη κι όταν η έντυπη έκδοση ολοκληρωθεί!

Με ένα "κλικ" εδώ:
http://portieromakisroditis.blogspot.com/

8 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω ποσοι εχετε διαβάσει το πρώτο τευχος,εγω
    ομως που το διάβασα,ανυπομονω να διαβασω την συνέχεια της όμορφης αυτης της ιστορίας,τωρα βλεπω
    οτι θα την εχουμε και ηλεκτρονικα!!!!! ακόμα καλυτερα. Νίκο Νικολαίδη σου αξίζουν πολλα συγχαρητήρια!!!!!!! Μπράβο σου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία ιδέα Νίκο. Για πες μας ο πορτιέρο έχει κυκλοφορήσει στην επαρχία η ακόμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι ακόμη. Ο εκδότης είχε ένα σοβαρό πρόβλημα και η έκδοση αναβλήθηκε για λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκο πολύ συγκινητικό το σενάριο του ήρωα μας. Ας ελπίσουμε στο μέλλον να ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα και να γνωρισει μεγάλη εκδοτική επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ Πάνο και Νίκο για τα καλά σας λόγια! Ανεξαρτήτως της αποδοχής που θα έχει το κόμικ, είμαι αποφασισμένος να μη φέρω τον εκδότη μας Νίκο Ζώη σε δύσκολη θέση. Όταν συμπληρωθεί η σειρά από τους "Λεωπαλαίοντες ΝΖ" (3 συνολικά τεύχη που θα περιλαμβάνουν τις πρώτες 100 σελίδες που έχω φτιάξει) σκοπεύω να συνεχίσω την ιστορία από το blog, με κείμενα και σκίτσα δικά μου και πολλά-πολλά επεισόδια! Καλά να είμαστε να γράφουμε και ο Ροδίτης να κερδίζει τίτλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκο, εκείνο που μου αρέσει στον "αρκέρε" σου (ξέρεις τώρα είναι τα ισπανικά στη μόδα της ποδοσφαιρικής ορολογίας!)είναι η αληθοφάνεια. Καμιά ηρωϊκή υπερβολή και ήρωας χαμηλών τόνων. Δεν θυμίζει αυτούς στα αθλητικά πρωτοσέλιδα με τις βαρύγδουπες δηλώσεις. Μετά το ότι ασχολήθηκες με ένα τερματοφύλακα και όχι με έναν γκολεαδόρ (είπαμε είναι τα ισπανικά) που έχουν και πέραση. Να σου προτείνω κάτι, δημόσια ώστε να δούμε κι άλλες απόψεις; Γύρισέ το σε μυθιστόρημα! Θα μπορέσεις να γράψεις περισσότερα αναπτύσσοντας μάλιστα και τον χαρακτήρα του, να μην έχεις περιορισμούς που επιβάλλει ένα περιοδικό λόγω σελίδων, λόγω "σκηνικής" οικονομίας και λόγω κόστους. Θα είναι και για χόρταση! Τώρα μας δίνεις μεζέδες με ανά οκτώ μήνες συχνότητα. Δεν λέει!.. Πρόσθεσε και λίγες εικόνες ολοσέλιδες μέσα, γιατί ξέρω ότι τις θέλεις, αλλά από την άλλη χρειάζεσαι και χρόνο για να τις φτιάξεις και να τις κάνεις πάνελ. Η ιδέα μουαντικατοπτρίζει την παλιά σχολή που ανήκω. Κείμενα, περισσότερα κείμενα. Αν το αποφσίσεις, εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω στο μέτρο του δυνατού μου να στηρίξω την προσπάθειά σου. Για σκέψου το.
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Γιώργο. Αυτό ακριβώς σκοπεύω να κάνω φίλε μου. Ήδη έχω στα σκαριά το σενάριο, μετά την ολοκλήρωση και της τρίτης συνέχειας που υπολογίζεται για το καλοκαίρι. Θα ήταν ευχής έργο να συνεχίσω με πλήρη εικονογράφιση, αλλά δεν υπάρχει ο χρόνος, ενώ και το κόστος για χρωματισμό δεν είναι ευκαταφρόνητο. Είπαμε, μακάρι να πάει πολύ καλά (όσο το επιθυμώ προσωπικά τόσο το εύχομαι ολόψυχα και για το φίλο Νίκο Ζώη) που ρίσκαρε με την έκδοση, ώστε να μας λύσει τα χέρια για τη συνέχεια. Πάντως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η ιστορία του Μάκη θα συνεχιστεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Ευχαριστώ θερμά για την πρότασή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή