Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΠΛΕΚ (1970-77)

Ο συμπατριώτης μου και φίλος kalimeris 7 (Νίκος Μωραίτης) τηρώντας την υπόσχεση του στην μικρή μας κοινότητα, είχε την καλοσύνη να προσφέρει τα 10 Μεγάλα Μπλεκ που βλέπετε για να σκαναριστούν και να πάρουν τη θέση τους στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μας.


Τα τεύχη αυτά είναι σήμερα σπανιότατα και αποτελούν το όνειρο κάθε συλλέκτη του χώρου. Η αξία τους - κυρίως συναισθηματική – είναι ανυπολόγιστη. Είναι τεύχη που έχει από παιδί και αποτελούν μέρος της σπουδαίας συλλογής του.
Μάλιστα υπάρχουν ακόμη αρκετά Μεγάλα Μπλεκ που θα δοθούν και αυτά στη συνέχεια για ψηφιοποίηση και αυτό μας κάνεις ακόμη πιο χαρούμενους.

Η βιβλιοθήκη μας έχει ως στόχο την ψηφιοποίηση αυτών των σπουδαίων κόμικ που μας συντρόφευσαν στην παιδική και όχι μόνο ηλικία μας. Προσφέροντας ο καθένας μας τα δικά του τεύχη, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε ολοκληρωμένες τις σειρές αυτές κάτι που ο καθένας μόνος του φαντάζει αρκετά δύσκολο ή και ακατόρθωτο πια.
Νίκο οφείλω να σε ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη που δείχνεις προς το πρόσωπο μου και την παρέα μας, με το να δανείσεις αυτά τα σπάνια τεύχη και ελπίζουμε και το δικό μας δώρο (Μπλεκ, Ζαγκόρ & Ομπραξ) να είναι αντάξιο της προσφοράς σου.
Σε ευχαριστούμε ολόψυχα και η βιβλίοθήκη μας είναι βέβαια στη διαθεσή σου.

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια kalimeris7 και σε ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την μεριά μου επίσης Hunter θα πρέπει δημόσια να ευχαριστήσουμε και τον έτερο Νικο(Ν. Νικολαίδη)να μας δανείσει και αυτός δικά του τεύχη που μας λείπουν προς ψηφιοποίηση. Η προσφορά και των 2 παιδιών είναι συγκινητική, πρώτα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μας και κατά δεύτερο λόγο γιατί πιστεύουν και αυτοί στην ολοκλήρωση αυτού του μεγαλεπήβολου στόχου.
    Τέλος θα πρέπει να γίνει ξεχωριστή αναφορά για την σημαντική βοήθεια που μας έχει προσφέρει ο πρωτοπόρος στο σκανάρισμα ελληνικών κομικς, Κώστας Γιαννακόπουλος, ο οποίος όποτε του έχει ζητηθεί, μας συμπληρώνει τεύχη που μας υπολείπονται δίχως γελοία υδατογραφήματα και φυσικά χωρίς κανένα οικονομικό όφελος.
    Σας ευχαριστούμε πολύ φίλοι μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πρέπει επίσης να αναφέρω και την εκπληκτική παρουσία του νεου μας μέλους στην scanning παρέα μας, του Χάρη, όπου τον τελευταίο μήνα εμπλούτισε την βιβλιοθήκη μας με σπάνια τεύχη που δεν είχαμε.
    Και το κυριώτερο απ' όλα είναι η πολύ καλή διάθεση που έχουμε όλοι μας αφού αυτό που κάνουμε, το κάνουμε χωρίς γκρίνιες και μιζέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θεωρω τον εαυτό μου πραγματικα τυχερό επειδή τυχαίνει να αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας, και να μοιράζομαι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά την ολολήρωση τίτλων που δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα μια μέρα να έχω...είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε παιδια. οι μεταγραφές μας παιζουν πολυ δυνατή μπάλλα και οι υπόλοιποι φίλοι της προσπάθειας είναι αστέρια. ζαγκόρ όλο 1-260, μικρός και μεγάλος μπλεκ, νεος δυναμικός και δεν συμαζεύεται..είναι ΠΙΑ θέμα χρόνου...
    LONG LIVE COOMICSTALGIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταρχας ενα μεγαλο ευχαριστω δεν φτανει για την μεγαλειωδη προσφορα του Νικου κατα δευτερον ειναι συγκλονιστικη η προσφορα ολων των παιδιων στη προσπαθεια που κανουμε.το σημαντικοτερο ολων ομως ειναι οτι γινεται χωρις γκρινιες και με μεγαλο κεφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω και περισσότερο παιδιά! Η προσφορά του Νίκου (Kalimeris7) είναι ανεκτίμητη, όπως και των υπολοίπων φίλων. Ακόμη ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους υπέυθυνους του scanning (Πάνο Θωμόπουλο, Κώστα Γιαννακόπουλο, Νίκο Πίκουλα, Sakis κ.α.)που εργάζονται ακατάπαυστα για όλους μας!
    Αισιοδοξώ ότι πολύ γρήγορα θα κλείσουν σπάνιες σειρές, σαν παρακαταθήκη για αυτούς που έρχονται και θα έχουν την ίδια αγάπη με εμάς για τα κόμικς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά τι άλλο να συμπληρώσω.τα είπατε όλα.
    Εγώ απλώς θα βοηθήσω όσο μπορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταρχάς χρονια πολλά σε ολους εορτάζοντες και μη
    διότι σήμερα ειναι του Αγίου Σπυρίδωνος,προστάτου
    της πανέμορφης Κέρκυρας μας και αν δεν το ξέρετε
    αγαπητοι μας φίλοι εμεις εδω στη Κέρκυρα,σαν σήμε-
    ρα γιορτάζουμε ολοι.
    Τώρα όσον αφορα τα τεύχη που αναφέρεστε,βεβαίως
    και είναι σπάνια και ισως να εχουν οχι μόνο συναι-
    σθηματική αξια αλλά πισεύω πως τώρα απόκτησαν με-
    γαλύτερη αξία επειδη τελικα ειναι ωραιο να μοιρα-
    ζεται κανεις κατι με κάποιους που εχει κοινα σημεια μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή