Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των διαχειριστών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2017-2018Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ και ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Αυτά τα δύο Κλασσικά Εικονογραφημένα είναι κατα τη γνώμη μου κορυφαίες δημιουργίες απο ταλαντούχους έλληνες.. σας τα παρουσιάζω εδώ..!!!

3 σχόλια:

 1. Πραγματικά αυτα τα κόμικς είναι εργα τεχνης
  πολυ καλή εικονογραφησι[άριστη θα έλεγα]καθως
  και πάρα πολυ ωραία χρωματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια απλή ερώτηση. Πόσα παιδάκια του δημοτικού σήμερα γνωρίζουν τον Ηαρακλή και τον Αλέξανδρο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε ευχαριστούμε που μας θύμισες μια κορυφαία σειρά κόμικ που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα εκτός των άλλων. Πραγματικά πολύ καλό σχέδιο και κορυφαίες ιστορίες για εμάς του έλληνες. Πρόσφατα αγόρασα κι εγώ μερικά για τον πιτσιρικά μου ώστε να ξεκινήσει από εκεί η επαφή με τα κόμικ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή