Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Αυτός ο ιστότοπος
χρησιμοποιεί cookie από
το Google για την
παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση
της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του
ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookie.
Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των συντακτών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι υπεύθυνοι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν εντίμως τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2015-2016Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ και ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Αυτά τα δύο Κλασσικά Εικονογραφημένα είναι κατα τη γνώμη μου κορυφαίες δημιουργίες απο ταλαντούχους έλληνες.. σας τα παρουσιάζω εδώ..!!!

3 σχόλια:

 1. Πραγματικά αυτα τα κόμικς είναι εργα τεχνης
  πολυ καλή εικονογραφησι[άριστη θα έλεγα]καθως
  και πάρα πολυ ωραία χρωματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια απλή ερώτηση. Πόσα παιδάκια του δημοτικού σήμερα γνωρίζουν τον Ηαρακλή και τον Αλέξανδρο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σε ευχαριστούμε που μας θύμισες μια κορυφαία σειρά κόμικ που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και είχε εκπαιδευτικό χαρακτήρα εκτός των άλλων. Πραγματικά πολύ καλό σχέδιο και κορυφαίες ιστορίες για εμάς του έλληνες. Πρόσφατα αγόρασα κι εγώ μερικά για τον πιτσιρικά μου ώστε να ξεκινήσει από εκεί η επαφή με τα κόμικ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή