Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των διαχειριστών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2017-2018Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

Προσθήκη "εργαλείων"


Καλημέρα φίλοι.
Πρόσθεσα ήδη κάποιες χρήσιμες συνδέσεις, για blog και site που ασχολούνται με τα comics, αλλά και για άρθρα σχετικά με χαρακτήρες κόμικς, καλλιτέχνες όπως ο αξέχαστος Βύρων Απτόσογλου, περιοδικά κ.λ.π. τα οποία έχω δημιουργήσει ο ίδιος και καταχωρήσει στην Ελληνική Βικιπαίδεια. Πιστεύω ότι θα τα βρείτε αρκετά ενδιαφέροντα. Φυσικά, μπορείτε να μου προτείνετε οποιαδήποτε άλλη προσθήκη. (Οι διαχειριστές μπορείτε να την προσθέσετε και οι ίδιοι).
Επίσης στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας υπάρχει σύνδεσμος για το group μας, όπως και στο group μας υπάρχει "related link" προς το blog, για άμεση επικοινωνία των δυο ιστοτόπων μας.
Καλές συνεισφορές!

5 σχόλια:

 1. Ετσι μπραβο. Σιγά σιγά το σαιτ γίνεται πιο χρηστικό και όμορφο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Νικόλα μου ξεχασες τον ΤΕΞ,ο οποίος μου "αρέσει"
  σχεδόν σαν τον Μπλέκ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ήδη τον πρόσθεσα, από την ιστοσελίδα του Bonelli. Όλα τα link ανοίγουν και μας προσφέρουν πλούσια ενημέρωση. Παράλειψη Νικόλα μου, sorry...
  Επίσης, στο κάτω μέρος της σελίδας μας έβαλα εξώφυλλα εκδόσεων. Τα προσέξατε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δυο νέα blog προστέθηκαν στις "Χρήσιμες συνδέσεις". Πρόκειται για ιστολόγια που αναφέρονται στο περιοδικό "ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ" και τα οποία επιμελείται ο φίλος "gomfaios", που έχει ήδη ενσωματωθεί στην παρέα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή