Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Ζαγκόρ #9: Το παρελθόν του Ζαγκόρ και του Μίστερ Νο αποκαλύπτεται!

Το παρελθόν του Ζαγκόρ και του Μίστερ Νο αποκαλύπτεται στις δύο συγκλονιστικές περιπέτειες, «Ο Ζαγκόρ Διηγείται…» και «Ένας Νέαρος Αμερικανός» αντίστοιχα, που περιλαμβάνονται στο 9ο τεύχος Ζαγκόρ, που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου! Το τεύχος συνεχίζει την ανανέωση αυτή του περιοδικού Ζαγκόρ, με την τριάδα Ζαγκόρ-Μίστερ Νο-Τεξ να συνεχίζουν ακάθεκτοι με νέες περιπέτειες. Μία παρένθεση, και οι δύο ιστορίες των Ζαγκόρ και Μίστερ Νο τις είχα προτείνει στο 10 Ιστορίες Που Πρέπει Να Δούμε Στο Ζαγκόρ. Ας περάσουμε όμως αναλυτικά στα περιεχόμενα του τεύχους:

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σενάριο: Guido Nollita (Ο Ζαγκόρ Διηγείται…), Michele Masiero (Ένας Νεαρός Αμερικανός), Mauro Boselli (Οι Δαίμονες Του Βορρά).
Σχέδια: Gallieno Ferri (Ο Ζαγκόρ Διηγείται…), Fabio Valdambrini (Ένας Νεαρός Αμερικανός), Giovanni Ticci (Οι Δαίμονες Του Βορρά).
Χρώματα: Γιάννης Μπεβεράτος, GFB Comics
Υπεύθυνος Έκδοσης: Λεωκράτης Ανεμοδουράς
Μετάφραση Πρωτότυπου Κειμένου: Κωνσταντίνα Φατούρου
Επιμέλεια Κειμένου: Φωτεινή Πούλη
Graphic Design – Layout: Μαρίνα Πάνου, Ρόζα Φατσέα
Lettering: Γιάννης Μπεβεράτος
Συγγραφή/Επιμέλεια Αφιερωμάτων: Λευτέρης Ταρλαντέζος
Εξώφυλλο: Gallieno Ferri

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

«Ο Ζαγκόρ Διηγείται… Μέρος Α» (81 σελίδες)
Ο Ζαγκόρ διηγείται στον Τσίκο το παρελθόν του, αφού εκείνος βρήκε ένα πορτραιτό με τους γονείς του. Όλα ξεκινούν όταν ο Πάτρικ Ουίλντινγκ χάνει τους γονείς του μετά από μία επίθεση στο σπίτι του από τους ινδιάνους Αμπενάκι με αρχηγό τον λευκό και μοχθηρό Σολωμών Κίνσκυ…
Το κόμικ 162-σελίδων  «Ο Ζαγκόρ Διηγείται…» με τον πρωτότυπο τίτλο «Zagor Racconta…» δημοσιεύθηκε στα Collana Lampo #62-67, το 1961, μετά στο Zenith Gigante Zagor #55-56 τους μήνες Ιανουάριο και Μάιο του 1970, στο Tutto Zagor #55-56 το 1992, στο Zagor Collezione Storica a Colori #24 στις 26/07/2012 και τέλος στο άλμπουμ Zagor: Il Re Di Darkwood τον Φεβρουάριο του 2016. Σενάριο Guido Nollita, σχέδια Gallieno Ferri.
«Ένας Νεαρός Αμερικανός Μέρος Α» (47 σελίδες)
Νέα Υόρκη, τέλη ’30. Ο Τζέρυ Ντρέηκ είναι ένα 16-χρονο νεαρό παιδί. Όταν ο πατέρας του καταδικάζεται στη φυλακή για φόνο, εκείνος πηδάει πάνω σε ένα τρένο και η περιπέτεια ξεκινά!
Το κόμικ 128-σελίδων «Ένας Νεαρός Αμερικανός» με πρωτότυπο τίτλο «Un Giovane Americano» δημοσιεύθηκε στο Mister No Speciale #13, τον Απρίλιο του 1999, και έπειτα στο Mister No: La Giovinezza τον Μάρτιο του 2018. Σενάριο Michele Masiero με σχέδια Fabio Valdambrini.
«Οι Δαίμονες Του Βορρά Μέρος Γ» (30 σελίδες)
Ο Τεξ βάζει σε εφαρμογή ένα τολμηρό σχέδιο πογ μπορεί να φέρει ή την νίκη ή τον θάνατο!
Το κόμικ 110-σελίδων «Οι Δαίμονες Του Βορρά» με πρωτότυπο τίτλο «Il Demoni Del Nord» δημοσιεύθηκε στο Tex #600, στις 25/01/2014, σε σενάριο Mauro Boselli και σχέδια Giovanni Ticci.

Το τεύχος απλά δεν χάνεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου