Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

1ος Διαγωνισμός Φιγούρας στη ΛΕΦΙΚ


Κάτι καινούργιο για τον νέο χρόνο..... αυτή τη φορά έχει να κάνει με ένα αγαπημένο για πολλούς θέμα, τις φιγούρες (figures, busts, statues). Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνουμε διαγωνισμό και έκθεση φιγούρας στην Λέσχη Φίλων Κόμικς. Για πρώτη φορά θα δοθούν χρηματικά έπαθλα στις τρεις δημοφιλέστερες φιγούρες.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Έκθεση:

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν. Ο καθένας μπορεί να φέρει όσες φιγούρες θέλει χωρίς καμία υποχρέωση. Τα εκθέματα θα εκτεθούν για όλο το διάστημα της διοργάνωσης στον 2ο όροφο της ΛΕΦΙΚ, φυλασσόμενα και με την πλήρη ευθύνη της Λέσχης. Όποιος φέρει εκθέματα για την έκθεση ΔΕΝ είναι απαραίτητο να συμμετέχει στον διαγωνισμό. Σκοπός είναι να δούμε και να απολαύσουμε εκθέματα που έχει ο καθένας μας σπίτι του και δεν τα έχουμε ξαναδεί. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε κομμάτια που θα μας αφήσουν άφωνους.....

Διαγωνισμός:
Ο καθένας μπορεί να διαλέξει κάποια (ή κάποιες) φιγούρες από την συλλογή του και να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με στόχο τα χρηματικά έπαθλα. Η συμμετοχή είναι 10€ (καλύπτει 2 φιγούρες) και από εκεί και πέρα 5 € η κάθε φιγούρα επιπλέον. Ο καθένας μπορεί να διαγωνιστεί με όσα κομμάτια θέλει.


Αποτελέσματα:
Τα αποτελέσματα θα βγουν μετά από τρία στάδια :
- Ψηφοφορία μέσα από το GreekComics (20%). Τα εκθέματα θα φωτογραφηθούν και θα μπουν εδώ σε δημοσκόπηση που όλα τα μέλη (κανονικά) θα ψηφίσουν με πολλαπλή επιλογή ότι τους αρέσει. Το αποτέλεσμα θα έχει 20% βαρύτητα στα τελικά αποτελέσματα.
- Ψηφοφορία από τους επισκέπτες της Λέσχης Φίλων Κόμικς (30%). Ο κάθε επισκέπτης της Λέσχης θα έχει δικαίωμα να ψηφίσει 5 φιγούρες που του άρεσαν (μία φορά). Το αποτέλεσμα θα έχει 30% βαρύτητα στα τελικά αποτελέσματα.
- Η κριτική επιτροπή θα διαλέξει 5 φιγούρες ο καθένας και το αποτέλεσμα θα έχει 50% βαρύτητα στα τελικά αποτελέσματα.
Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν τα Μέλη Valtasar, DJO και Imacmaria. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ΔΕΝ μπορούν να διαλέξουν εκθέματα δικά τους.
- Όλες οι ψηφοφορίες θα είναι γραπτές (η ψηφοφορία στο GC θα είναι σε screenshot) και θα υπάρχουν στην Λέσχη σε ειδικό ντοσιέ, ανοιχτές για κάθε έλεγχο.

Η παραλαβή εκθεμάτων από την επαρχία θα βιντεοσκοπείται και η Λέσχη θα έχει την ευθύνη των εκθεμάτων από την παραλαβή έως την αποστολή επιστροφής τους.
Το κάθε έκθεμα θα έχει κωδικό και πουθενά δεν θα παρουσιάζεται ο ιδιοκτήτης τους.
Τα εκθέματα μπορούν να είναι και ιδιοκατασκευές αλλά και του εμπορίου.
Δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος ή στο θέμα αρκεί να έχει σχέση με τα κόμικς.
Η παραλαβή των εκθεμάτων θα γίνεται σε ώρες λειτουργίας της Λέσχης από τον υπεύθυνο της βάρδιας.
Κανένας επισκέπτης δεν θα έχει δικαίωμα να αγγίζει τα εκθέματα ακόμα και αν είναι ο ιδιοκτήτης τους έως ότου ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.

Έπαθλα:
1ος νικητής : 200 ευρώ
2ος νικητής : 100 ευρώ
3ος νικητής : 50 ευρώ

Ημερομηνίες:
Δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή εκθεμάτων μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2011.
Διάρκεια διαγωνισμού 1 Ιανουαρίου 2012 έως 31 Ιανουαρίου 2012.
Απονομή επάθλων Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 στην Λέσχη (κοπή πίτας 2012).

Θα αναρτηθούν αφίσες σε όλα τα κομικομάγαζα όπου θα διατεθούν και φυλλάδια με τους όρους συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου