Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ JUDGE DREDD

Από τις 25 Ιουλίου κυκλοφόρησε στην Ελληνική μια νέα έκδοση του "Ο Δικαστής Ντρεντ" (JUDGE DREDD),γνώριμού μας από το περιοδικό "Αγόρι". Είναι ασπρόμαυρη (οι μελλοντικοί τόμοι θα εμπλουτιστούν με χρώμα) όπως η αυθεντική της και η Ελληνική έκδοση βασίζεται στην Αγγλική 2000AD. Έχει πάνω από 160 σελίδες, τις 32 πρώτες ιστορίες του Ντρεντ (ολοκληρωμένες) και το κόστος αυτής στα 9,90 ή 8,90 (στα σημεία πώλησης). Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη έκδοση και τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ SΕΛΙΝΙ, μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.Προσωπικά πιστεύω πως (αν και το φύλλο εκτύπωσης-έκδοσης δεν είναι και το καλύτερο) αξίζει κανείς να στηρίξει την προσπάθεια της παραπάνω εκδοτικής, μιάς και πάντα μας ήταν συμπαθής ο JUDGE DREDD ως αμείλικτος δικαστής και αστυνόμος, αλλά και λόγω του ότι επιτέλους όλες οι ιστορίες του θα ταξινομηθούν σε τόμους! Επιτέλους! Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι ήρωες! Συγχαρητήρια στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ SΕΛΙΝΙ.

6 σχόλια:

 1. Μακάρι να εχει επιτυχία,γιατι οι καιροί ειναι...
  ..δύσκολοι,πάντως τους αξίζουν συγχαρητήρια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όντως, η τιμή είναι λίγο "τσιμπημένη" θα έλεγα, όμως για τους φαν του Ντρεντ και ειδικά εκείνους που έχουν ίσως χάσει τα παλιά "Αγόρια" τους, αξίζει πιστεύω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ωραία νέα για όσους δεν γνωρίζουν ένα από τα πιο επιτυχημένα κομικ. Πριν κάποια χρόνια απέκτησα χίλια τεύχη του 2000ΑD από την αρχή της ιστορίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Hunter, θα ήθελα μια μέρα να δω την συγκεκριμένη συλλογή. Αν έρθω κάποτε στα μέρη σου, ελπίζω να μου τη δείξεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Jim,

  Εννοείται οτι θα έλθεις και βέβαια στη διαθεσή σου τα τεύχη. Τα πηρα για τα φανταστικά εξώφυλλα πάνω από ολα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτό ξαναπές το!
  Ωραία, λοιπόν... Του χρόνου διακοπές στην Κέρκυρα για να μπορέσω να το συνδυάσω με επίσκεψη στο άντρο σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή