Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΖΑΓΚΟΡ

Ορισμένα από τα εξώφυλλα του ΖΑΓΚΟΡ που πραγματικά με συναρπάζουν και πιστεύω θα συμφωνήσετε και εσεις είναι τα παρακάτω: Νομίζω οτι ο δημιουργός του ήρωα είναι εξαιρετικός στην απεικόνηση όλων των ανθρώπινων εκφράσεων. Απίστευτα ρεαλιστικός. 
 Ευχαριστουμε για άλλη μια φορά το Mycomics.gr για τα εξώφυλλα που μας πρόσφερε.


4 σχόλια:

 1. Το Νο 24 είναι το πιο αγαπημένο μου από όλα. Ο Γαληνός (Galleno Ferri) που εξακολουθεί να δημιουργεί (ήδη έχει περασμένα τα ογδόντα χρόνια) είναι φανταστικός!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν και δεν έχει τύχει να διαβάσω ποτέ μου Ζαγκόρ, βρίσκω ότι πράγματι είχε πολύ εντυπωσιακά εξώφυλλα. Αν βρισκόμουν, τότε, στην ηλικία, που με ενδιέφεραν αυτά τα αναγνώσματα, σίγουρα ο Ζαγκόρ θα ήταν μια από τις επιλογές μου, ίσως χάρη και μόνο σε κάτι τέτοια εξώφυλλα.
  Φίλε Π.Θωμόπουλε με την εντυπωσιακή επιλογή σου, με έπεισες να σκεφτώ πως δεν είναι αργά να το κάνω τώρα!
  Ευχαριστώ
  Γιώργος Β.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κατά την αποψή μου το Ζαγκόρ είχε σαφώς καλύτερα εξώφυλλα από το Μπλεκ.
  Τα δικά μου αγαπημένα : 1, 10, 64, 74, 88, 90, 108, 138, 163, 186, 190, 221, 237, 252, 259.

  Ενας τίτλος που έπρεπε να ξανα εκδοθεί αφού είχε και διατηρεί φανατικούς οπαδούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πράγματι αρκετά εντυπωσιακά, καλαίσθητα και «ρεαλιστικά» τα εξώφυλλα του Ζαγκόρ.Δυστυχώς δεν ήταν από τους αγαπημένους μου τίτλους και ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί!Μικρός, δεν άφηνα κόμικ για κόμικ, όμως ποτέ δε με «κέρδισε» ο Ζαγκόρ!Αλλά όπως λέει κι ο Γιώργος Βλάχος, ποτέ δεν είναι αργά! Το ίδιο πιστεύω και εγώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή