Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

ΜΠΛΕΚ Νοέμβριος 1994

Χθες το απόγευμα ανακάλυψα ένα ξεχασμένο τεύχος του αγαπημένου μας περιοδικού. Είναι της δ' περιόδου (που ξεκίνησε σε μηνιαία συχνότητα αμέσως μετά το τέλος της εβδομαδιαίας έκδοσης-τελευταίο εβδομαδιαίο ήταν το τεύχος 1304) η οποία άρχισε τον Ιούλιο του 1994.

Αυτό το συγκεκριμένο περιοδικό εκδόθηκε το Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς (50 κατά σειρά στη νέα μηνιαία αρίθμηση και 1309ο συνολικά.Είναι καθ' ολοκλήρου έγχρωμο και περιέχει εκτός απ' τις 5 πολυσέλιδες ιστορίες (Μπλεκ "δεμένος στο κανόνι", Κούτσα-κούτσα προς τη δόξα, Παιδί Πάνθηρας, ο Μακαρονάς) αρκετές στήλες πολλαπλού ενδιαφέροντος (Αθλητική, καλλιτεχνική, τεχνολογίας κ.λ.π.) αλλά και μια ολόκληρη ιστορία του ΣΤΟΡΜ, με τίτλο "Η Πόλη της Καταστροφής" (Άλμπουμ Νο 8) των σπουδαίων Kevin Gosnell-Don Lawrence.Στο εξώφυλλο δεσπόζει η φυσιογνωμία του ChucK Norris, του οποίου δημοσιεύεται εκτεταμένη συνέντευξη.


Με μια λέξη: Απόλαυση!

1 σχόλιο:

  1. Βρε φίλε, aNwDyNos, πόσες σελίδες είναι αυτό το τεύχος και χωράει τόσα πράγματα; Και μόνο η περιπέτεια του STORM, πρέπει να πιάνει το μισό περιοδικό!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή