Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Δύο νέες εκδόσεις του Νίκου Ζώη


Ο εκδότης Νίκος ΖώηςΛεωπαλαίοντες ΖΝ») επανήλθε πρόσφατα στο προσκήνιο, καθώς η συνεργασία του με την amazon.com μας δίνει την ευκαιρία να ενημερωθούμε για δύο καινούριους τίτλους που κυκλοφόρησαν και διατίθενται κατόπιν επικοινωνίας μαζί του.

Αναφερόμαστε στη συνεργατική δημιουργία «Comics & Pulps», που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2017, αποτελεί μία έκδοση υπό την αιγίδα του Ιδρύματος «Stockton Institute for Continued Learning»των ΗΠΑ και περιλαμβάνει δημιουργίες Αμερικανών και Ελλήνων συγγραφέων και καλλιτεχνών, όπως ο Θεοδόσης Στάλιας, ο Κώστας Φραγκιαδάκης (mythoscomics.gr) και ο Νίκος Νικολαΐδης.




Ακόμη, ο Νίκος Ζώης εξέδωσε το πρώτο τεύχος της νέας του εικονογραφημένης σειράς «War», σε σχέδιο του εξαιρετικού εικονογράφου Αλέξανδρου Καραγιαννόπουλου (scarletbeherit@gmail.com). Το έργο είναι μία διαφορετική εκδοχή της δημιουργίας του κόσμου και, όπως αναφέρει στο εισαγωγικό του σημείωμα ο εκδότης, «δεν αποτελεί μια νέα θρησκεία, αλλά μόνο μια κόμικ ιστορία, που έχει βασιστεί στο Βιβλίο της Γέννεσης και στην παγκόσμια Μυθολογία». Το τεύχος 1 αριθμεί 16 έγχρωμες σελίδες και έχει διαστάσεις 24 Χ 18 εκ.

Για παραγγελίες ή επικοινωνία με το Νίκο Ζώη, μπορείτε να απευθύνεστε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:


2 σχόλια: