Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΚΟΡ!!!!

Και όμως είναι αλήθεια!! Οι δημιουργοί του αγαπημένου και σκληροτράχηλου μας ήρωα, είχαν την έμπνευση να φτιάξουν μια μικρή χριστουγεννιάτικη περιπετειούλα που συνδύασε την δράση με το πνεύμα των εορτών. Η ιστορία αυτή φιλοξενήθηξε στο τέυχος Ιανουαρίου 1973 του Μηνιαίου Μπλεκ.
Η ίστοριούλα μας αρχίζει με την επίσκεψη του Ζαγκόρ και του Τσίκο σε μια απομονωμένη κωμόπολη, παραμονές Χριστουγέννων, της οποίας οι κάτοικοι κάνουν όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για τον εορτασμό τους.

Ο δήμαρχος της πόλης έχει διοργανώσει μια μεγάλη εκδήλωση με φαγητό, ποτό και μια χορωδία που αναμένεται από την πρωτεύουσα. Τα μέλη της χορωδίας φτάνουν με χριστουγεννιάτικα σκουφιά, γεννειάδες και ενδυμασίες που σίγουρα εκείνη την εποχή θα ήσαν εντελώς άγνωστα. Πολλές φορές οι εμπνευστές του Ζαγκορ είχαν παντρέψει σύγχρονα στοιχεία με την εποχή της Άγριας Δύσης.
Η χορωδία όμως αποδείχθηκε μια ομάδα κουτοπονηρων ληστών που προσπάθησε να ληστέψει την τράπεζα της πόλης.

Ο Ζαγκόρ επεμβαίνει και ματαιώνει τα σχέδια τους. Για να μην χαλάσουν το κλίμα στην πόλη ο δήμαρχος αποφάσισε με τον Ζαγκορ να υποχρεώσουν τους ληστές να τραγουδήσουν στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με πολλές αστείες σκηνές. Στο τέλος άρχισε και να χιονίζει έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το δέσιμο της ιστορίας με το πνεύμα των εορτών.






 
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!