Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των διαχειριστών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2017-2018Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Αίτημα αναγνώστη του blog για την "Κατάκτηση της Δύσης"

Agapitoi filoi


Eixa sullexei ola ta teuxi alla dustuxos ta exo xasei se metakomisei.

Mporei kaneis na me voithisei sto na ta xanaapoktiso me kathe tropo?Euxaristo para polu

chatzitoulousiss@yahoo.gr

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς καλέ φίλε, εγώ ο HERCULES δε μπορώ να σε βοηθήσω. Έχω πει και στο παρελθόν ότι δεν τα πήγαινα καλά με τα comics που ως κύριο θέμα τους είχαν την Άγρια Δύση. Λυπάμαι! Από την άλλη, ίσως να βρεις βοήθεια στο microsserifis.blogspot.com .Εκεί ο adamsjim σίγουρα θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει, αλλά και τα παιδιά που χρησιμοποιούν το blog ως βήμα επικοινωνίας και όχι μόνον, να ξέρεις ότι είναι και αυτοί γνώστες του αντικειμένου! Συνεπώς καλή τύχη σου εύχομαι και γρήγορα να βρεις όλα τα τεύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή δε θα ήθελα να κατανάλωνα (αδίκως) χώρο από τις αναρτήσεις, θα εκμεταλλευτώ αυτή την ανάρτηση και θα θέσω και εγώ το έξεις αίτημα: Είναι εύκολο σε κάποιον να κάνει μία παρουσίαση για τον Dr.Justice? Πόσα τεύχη εκδόθηκαν στην Ελλάδα (24 νομίζω) από τον κ.Ανεμοδουρά και πόσα στο εξωτερικό, σε ποιές χώρες εκδόθηκε (Γαλλία ναι και εύχομαι και στην Ιταλία για να προσπαθήσω να τα βρω), και πού θα διάβαζα σκαναρισμένη μία ιστορία του ή έστω και μισή? Μπορώ να πω ότι δε θυμάμαι σχεδόν καθόλου το «ύφος» αυτού του ήρωα (του Dr. Benjamin Justice?)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή