Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Μήπως κάποιος από εσας είχε πάει?

Δεν ξέρω αν θυμάστε αυτή τη διαφήμηση που υπήρχε στις τελευταίες σελίδες των αγαπημένων μας περιοδικών Μπλεκ, Ζαγκορ και Ομπραξ. Εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 1975 και μας καλούσε να βρεθούμε στο πολυκατάστημα ΑΦΟΙ Λαμπρόπουλοι για να δουμε τους ήρωες μας ολοζώντανους!!
Δυστυχώς τότε μέναμε οικογενειακώς στο Αργος και πολύ μικρός(μαθητής της Β' δημοτικού) δεν ήταν δυνατό να επισκεφτώ το πολυκατάστημα το οποιο δεν υπάρχει σήμερα.
Εσείς μήπως τα είχατε καταφέρει να πάτε?

12 σχόλια:

  1. Καλή εβδομάδα σε όλους. Που το ανακάλυψες αυτό ρε Πάνο? Όσον αφορά εμένα κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο αφού για πρώτη φορά επισκέφτηκα την Αθήνα το 1981. Λες να υπάρχει κάποιος που να πήγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το βάθος του μυαλού κάτι μου έρχεται αμυδρά... Επισκεπτόμουν συχνά εκείνη την εποχή (ήμουν 11 ετών) με τη μητέρα μου τα πολυκαταστήματα αυτά, του κέντρου της Αθήνας (παίρναμε το λεωφορείο από Αιγάλεω) που διοργάνωναν σχετικά "events", για να μιλήσουμε και τη γλώσσα του σήμερα. Ωστόσο μάλλον θυμάμαι μόνο την καταχώρηση στο περιοδικό, καθώς σίγουρα δεν πήγα στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Αναρωτιέμαι πάντως ποιος θα είχε μεταμφιεστεί σε ΜΠΛΕΚ...
    Μπράβο Πάνο για το σπάνιο ντοκουμέντο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα καλή εβδομάδα και χωρίς άγχος. Ας το αφήσουμε αυτό για τους υποψήφιους του δεύτερου γύρου. Κάπου το έχω διαβάσει κι εγώ. Σίγουρα θα ήταν μοναδική εμπειρία για τα παιδιά. Για εμάς από την βόρεια Ελλάδα θα ήταν μάλλον δύσκολο να δούμε κάτι παρόμοιο. Εξάλλου ήμουν πολύ μικρός τότε, σειρά του Πάνου. Σίγουρα όμως τα παιδιά πού ήταν εκεί θα έχουν φωτογραφηθεί μαζί με τους ήρωες τους. Αν μας διαβάσουν κάποιοι εδώ και έχουν φωτογραφίες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε κάποιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαρη θα μπορουσες μηπως να επικοινωνησεις μαζι μου στο thomopoulosp@yahoo.com? Μιας και ειμαστε της ιδιας σειρας και εχω ζησει 3 χρονια Β. Ελλαδα, θα ηθελα πολυ να τα λεγαμς ιδιαιτερως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καί εγω το θυμάμαι παιδια φυσικά δεν πήγα παρόλο
    πού τοτε εμενα Αθήνα.Και εγω αναρωτιέμαι ποιος
    έκανε τον Μπλέκ,Πάνο Θωμόπουλε εισαι απίθανος
    μέρες τωρα σκεφτόμουν τι ανάρτηση θα μπορούσα
    να κάνω,αλλα δεν εβρισκα τίποτα,πολλά συγχαρητή-
    ρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντοκουμέντο! Ίσως κάποιος από τους παλιούς υπαλλήλους του Περιοδικού Τύπου να θυμάται κάτι.
    Ίσως, πάλι και όχι...
    Εγώ σίγουρα δεν πήγα, πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Φυσικά το θυμάμαι adamsjim, παρόλο που δεν είχα πάει. Εργαζόμουν τότε στην εταιρεία του αείμνηστου Σ. Ανεμοδουρά και για μας τους εργαζόμενους ήταν μεγάλο γεγονός. Δεν είμαι σίγουρη, μα νομίζω πως οι ήρωες ήταν ηθοποιοί - σταρ της εποχής ντυμένοι με τα ανάλογα κοστούμια. Πάντως ξέρω κάποιον που ίσως έχει φωτο από τότε. Θα προσπαθήσω να τον βρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Roza, ευχαριστούμε! Μας δίνεις κάποιες ελπίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο Ρόζα μου! Αν βρεις φωτό ή μας πει αυτός ο γνωστός σου ποιοι ηθοποιοί υποδύθηκαν τους ρόλους, θα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον Δεκεμβριο του 1975 επισκεφτομασταν τον ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ της Θεσσαλονικης για να ριχνουμε κουπονια ενος διαγωνισμου. Δεν θυμαμαι καθολου αν και εδω υπηρχε κατι αντιστοιχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από τη μεριά μου δεν μπορώ να βοηθήσω λόγω του ότι γεννήθηκα το 1974. Οπότε λίγο δύσκολο να περπάτησα μέχρι τα καταστήματα ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ. Από την άλλη, καλό θα ήταν κάποια ημέρα να μάθουμε για το γεγονός αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή