Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ!


Σαν πρώην εργαζόμενη στην εταιρεία Περιοδικός Τύπος δεν μπορώ να πω και πολλά... έτσι κι αλλιώς μου είναι δύσκολο να πω οτιδήποτε μετά από 37 χρόνια εργασίας στις επιχειρήσεις Ανεμοδουρά...
Σαν θαυμάστρια του ΜΠΛΕΚ όμως, όπως είστε κι εσείς θέλω να σας πω πόσο χαίρομαι που μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ο Μπλεκ ήταν η πρώτη μου επαφή με τη δουλειά αυτή. Τότε έγραφα με ραπιδογράφο τα γράμματα στα "συννεφάκια". Τότε που κάποιοι από σας μπορεί να ήσασταν και αγέννητοι!
Έτσι θα μου είναι πολύ ευχάριστο ανταλλάσσω απόψεις μαζί σας, να "τα λέμε" καμιά φορά...

8 σχόλια:

  1. Καλώς ηρθες αγαπητή μας Ρόζα καί χαιρόμαστε
    πολύ που θά σε εχουμε στήν παρεα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε ακούσει τόσα πολλά για σένα από τον φίλο Νίκο Ν., που είναι σαν να σε ξέρουμε, αγαπητή Ρόζα. Χαιρόμαστε που θα είσαι ανάμεσά μας!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοσωρίζουμε επίσημα στην παρέα μας μια πραγματική Κυρία. Μια γυναίκα με ευαισθησίες, αναζητήσεις, αγάπη για τη δουλειά της και ενδιαφέρον για τα κοινά. Ίσως να μη το ξέρετε, αλλά η αγαπητή Ρόζα είναι εκτός των άλλων και μια εκπληκτική ζωγράφος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μου.Χθες επέστρεψα από Ρόδο.Ήταν και εφέτος τέλεια.Και του χρόνου καλά να ήμαστε να ξαναπάμε.Νίκο,πήρα τηλέφωνο τον Μπάμπη και του παρήγγειλα. Στη γραμματέα του.Κράτησε τα στοιχειά μου και θα τον ενημερώσει για την παραγγελία.Καλό Φθινόπωρο να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα φίλοι. Hunter η σειρά σου για να παραγγείλεις ότι σου λείπει. Πάρε με τηλ. να σου δώσω κινητό και σταθερό του κ. Μπάμπη. Όταν στα ετοιμάσει, Θα πάω στον Κολωνό να τα παραλάβω εγώ και θα στα στείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου κυρια Ροζα και καλωσορισες.
    Με λενε Σπύρο απο Θεσσαλονικη και ειμαι φανατικος αναγνωστης του Μπλεκ (μικρο σχημα) απο το 1975 περιπου.
    Θα ηθελα πολυ να μου λυσεις την απορια που εχω απο μικρος γιατι ορισμένα τευχη ηταν πολυ ευκολο να βρεθουν σε αντιθεση με αλλα που στα παιδικα μου χρονια δεν τα ειχα δει ποτε (π.χ.129,131,132,137,138,158 κ.α.)
    μιλω για μπλεκ στοκ σε περιπτερα της εποχης εκεινης , αφου δυστυχως την ημερομηνια εκδοσης τους ημουν πολυ μικρος για να μπορω διαβασω , αφου γεννηθηκα το 1967.
    Ευχαριστω εκ΄των προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε, Σπύρο, μέχρι να σου απαντήσει η κα Ρόζα, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω κι εγώ. Δεν τυπωνότανε όλα τα τεύχη στο ίδιο τιράζ. Υπήρχαν εποχές που το περιοδικό πουλούσε λιγότερο και άλλες, περισσότερο, οπότε και το διαθέσιμο τιράζ ήταν διαφορετικό σε κάθε περίπτωση. Επίσης, κάτι άλλο που έπαιζε ρόλο στις επαναδιανομές, ήταν ο τρόπος διαχωρισμού του στοκ. Πολλές φορές έφευγε από την αποθήκη στοκ τευχών "όπως τα έπιανε" ο αποθηκάριος. Ότι ήταν πιο πρόχειρο. Μπορεί το ένα καλοκαίρι να πηγαίνανε όλα τα 100άρια στην Πελοπόνησσο και το άλλο καλοκαίρι να πηγαίνανε τα 300άρια. Τα 200άρια μπορεί (από καθαρή τύχη) να πηγαίνανε πάντα προς Μακεδονία μεριά... Μην το ψάχνεις, δεν υπήρχε οργάνωση ούτε τότε, ούτε τώρα...
    Κι αυτά συνέβαιναν με όλα τα περιοδικά και με όλους τους εκδοτικούς οίκους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή