Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Αυτός ο ιστότοπος
χρησιμοποιεί cookie από
το Google για την
παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση
της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του
ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookie.
Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των συντακτών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι υπεύθυνοι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν εντίμως τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2015-2016Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Η ιστορία μας


Σχεδόν έτοιμο είναι το περιοδικό μας, με την ιστορία που γράφτηκε από όλα τα ενεργά μέλη του Group και το οποίο επιμελείται εδώ και καιρό ο εκλεκτός φίλος Πάνος Πλαφουτζής. Στη συνάντηση της Κυριακής μάλλον θα μας έχει τα τελευταία νέα, ανυπομονούμε!

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή