Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των διαχειριστών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2017-2018Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

Η ιστορία μας


Σχεδόν έτοιμο είναι το περιοδικό μας, με την ιστορία που γράφτηκε από όλα τα ενεργά μέλη του Group και το οποίο επιμελείται εδώ και καιρό ο εκλεκτός φίλος Πάνος Πλαφουτζής. Στη συνάντηση της Κυριακής μάλλον θα μας έχει τα τελευταία νέα, ανυπομονούμε!

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή