Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Μικρός Σερίφης #1470


Νέο τεύχος του Μικρού Σερίφη στα περίπτερα,
έπειτα από 23 χρόνια!


Το καινούριο τεύχος περιλαμβάνει αναλυτικά:
-"60 λεπτά αγωνίας": Μια όμορφη περιπέτεια με πρωταγωνιστές τα θρυλικά παιδιά του νόμου, τον Τζιμ Άνταμς και την παρέα του. Πρόκειται για αδημοσίευτη ιστορία που περιέχει όλα τα κλασικά στοιχεία που αγαπήσαμε στις περιπέτειες του Μικρού Σερίφη.
-"Ο Πότης Στρατίκης και ο μύθος του Μικρού Σερίφη": Ένα βιογραφικό σημείωμα για τον ακούραστο συγγραφέα, ο οποίος -με τα χιλιάδες αναγνώσματά του- γαλούχησε πολλές γενιές.
-"Μικρός Σερίφης - Ένας θρύλος που ζει ακόμα": Ένα πολύτιμο άρθρο για να θυμηθούν οι παλιοί αναγνώστες και να μάθουν οι καινούριοι την ιστορία του περιοδικού αλλά και των ηρώων-πρωταγωνιστών.
-"Η ιστορία ενός εξωφύλλου": Ένα σημείωμα του εκδότη Νίκου Ζώη σχετικά με το εξώφυλλο που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε σε αυτή την έκδοση.
-"Τζιμ Άνταμς": Ποιος ήταν ο Μικρός Σερίφης; Ποια ήταν τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα του που τον έκαναν τόσο αγαπητό στους αναγνώστες και εκτόξευσαν την δημοτικότητά του σε τόσο τρομερά ύψη; Ένα μικρό αφιέρωμα στον πιο δυναμικό, τολμηρό, έξυπνο και όμορφο ήρωα περιοδικού, που δημιουργήθηκε ποτέ στη χώρα μας!
-"Αρρίμπα Μουτσάτσος!!": Ο... θρυλικός Πεπίτο Γκονζάλες είναι στην παρέα μας και παραλαμβάνει τα γράμματα και τα e-mails που στέλνετε στο περιοδικό!

Είμαστε σίγουροι ότι θα στηρίξετε όλοι αυτή τη προσπάθεια, ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί η έκδοση και να φτάσουμε ακόμα και στο τεύχος 1500!
Καλή ανάγνωση!

Μικρός Σερίφης #1470
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17 Φεβρουαρίου 2015
Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Lp
Υπεύθυνος έκδοσης: Λεωκράτης Ανεμοδουράς
Συγγραφέας: Πότης Στρατίκης
Εικονογράφηση: Κώστας Φραγκιαδάκης
Συντελεστές έκδοσης: Παναγιώτης Πλαφουτζής, Ειρήνη Φώτη, Νίκος Ζώης, Θεοδόσης Στάλιας
Σελίδες: 68
Τιμή: 2,90€

Διαβάστε περισσότερα εδώ:
http://mikrosserifis.blogspot.gr/2015/02/800-1470.html

2 σχόλια:

  1. Τέλεια δουλειά! Δε θα πρέπει να λείψει από τη βιβλιοθήκη κανενός λάτρη των εκδόσεων αυτού του είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα...μήπως υπάρχει το ανωτέρω τεύχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή