Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

«Ο Μικρός Ήρωας» συνεχίζεται με τον τόμο Νο 8 !

Το ελληνικό συλλεκτικό, νοσταλγικό κόμικ μετά από 60 χρόνια πάλι κοντά μας

«Ο Μικρός Ήρωας» κυκλοφορεί σε μια νέα συλλεκτική έκδοση για όλους μας.

Για του νοσταλγούς μιας περασμένης εποχής.

Για όσους συγκινήθηκαν, ονειρεύτηκαν και ταξίδεψαν με τις θρυλικές ιστορίες του μακροβιότερου περιοδικού τη δεκαετία του 50' και του 60'.

Για τους νεότερους, που έχουν την περιέργεια να ανακαλύψουν τα γεμάτα ιδανικά και αξίες αναγνώσματα με τα οποία μεγάλωσαν οι πατεράδες και οι παππούδες τους.«Ο Μικρός Ήρωας», το εβδομαδιαίο ανάγνωσμα που συνέγραψε ο Στέλιος Ανεμοδουράς και διάνθισε με σκίτσα ο Βύρων Απτόσογλου αποτέλεσε εκδοτικό φαινόμενο για μια ολόκληρη 16ετία (από το 1953 έως το 1968). Αγαπήθηκε πολύ από τις πρώτες μεταπολεμικές γενιές λόγω της λιτής και κατανοητής γλώσσας που χρησιμοποιούσε αλλά και επειδή αναδείκνυε την αγάπη για την πατρίδα και την ελευθερία και τον αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή τυραννίας. Με αφηγηματική μαστοριά και τολμηρή φαντασία ο Μικρός ήρωας πραγματεύεται τις περιπέτειες τριών ηρωικών Ελληνόπουλων (του Γιώργου Θαλάσση, της Κατερίνας και του «Σπίθα» ) και τον αγώνα τους απέναντι σε Γερμανούς, Ιταλούς και Βούλγαρους φασίστες.

«Ο Μικρός Ήρωας» θα κυκλοφορεί στις αρχές κάθε μήνα στα περίπτερα όλης της χώρας και στην Κύπρο με τιμή 2,5 ευρώ. Μη χάσετε τον 8ο τόμο που περιλαμβάνει τα τεύχη 36 έως 40 και κυκλοφορεί από σήμερα 13 Φεβρουαρίου 2014.

Τα τεύχη του 8ου τόμου:

Νο 36 - Ενωμένοι για πάντα
Νο 37 - Ο καθρέφτης του τρόμου
Νο 38 - ΕΛΛΑΣ, η γαλάζια θύελλα
Νο 39 - Το φαρμάκι της κόμπρας
Νο 40 - Το κανάλι των κατασκόπων

Οι ιστορίες του Μικρού Ήρωα και στο διαδίκτυο

Επιπλέον το newsbeast.gr σε συνεργασία με την εταιρεία COMICS & CROSSWORDS PUBLICATIONS σας προσφέρει σε ηλεκτρονική μορφή ολόκληρο το πρώτο τεύχος της συλλεκτικής έκδοσης που θα κυκλοφορεί κάθε μήνα στα περίπτερα.

Διαβάστε αποκλειστικά στο http://www.newsbeast.gr το τεύχος Νο 36 «Ενωμένοι για πάντα»

5 σχόλια:

 1. Έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας μήνας και δεν έχει βγει ακόμα ο 9ος τόμος στα περίπτερα. Έγινε διμηνιαία η σειρά ή απλώς έχετε ρίξει αυτόν τον καιρό όλο το βάρος στον Νέο Μπλεκ και παραμερίσατε για λίγο τους τόμους του Μικρού Ήρωα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χωρίς να είμαι αρμόδιος, έχω την εντύπωση ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει, από τον προηγούμενο μήνα, μετατοπισθεί στις 10 κάθε μήνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και στις 10 κάθε μήνα να μετατοπίσθηκε η ημέρομηνία κυκλοφορίας, τον Μάρτιο δεν κυκλοφόρησε κάποιος τόμος. Για αυτό αναρωτιέμαι μήπως έγινε διμηνιαία η κυκλοφορία τους.

   Διαγραφή
 3. Το πιθανότερο "σενάριο" είναι να κυκλοφορεί μέσω εφημερίδας, εναλλάξ με το ΜΠΛΕΚ, ανά εβδομάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. πολύ πρόχειρη και κακέκτυπη επανέκδοση του Μ.'Ηρωα,όσο για τον ΜΠΛΕΚ δεν έχει καμία σχεση με τον Μπλεκ του 1969-70-71-φτηνοδουλειές του Λεοκράτη Ανεμοδουρά

  ΑπάντησηΔιαγραφή