Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

ZAGOR ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


Συνέχεια  με καλά νέα για τους φίλους του Zagor.

Μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο της Acestroke μπορούμε να προμηθευτούμε τα τεύχη του Zagor κι εμείς με το ταχυδρομείο. Κάθε τεύχος έχει 128 σελίδες και ακολουθεί ακριβώς τη σειρά των πρωτότυπων τευχών όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν στην Ιταλία. Ίδιο εξώφυλλο και ίδιος τίτλος.
Δείτε το επίσημο σαιτ των εκδόσεων Bonellie για τις ιστορίες : http://www-en.sergiobonellieditore.it/auto/alborist?collana=10&numero=1&subnum=
Κάθε τευχος κοστίζει 17 ευρώ.

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται το 3ο τεύχος που βλέπετε στη φωτογραφία και θα είναι διαθέσιμο, άρα αξίζει να περιμένουμε λίγο και να αποκτήσουμε τα 3 πρώτα τεύχη μαζί.
Να θυμίσω ότι είναι ιστορίες του 1965 (Ιούλιος το 1ο τεύχος) και δεν κυκλοφορούν πια, ούτε σε επανέκδοση, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να τις διαβάσουμε και μάλιστα στα αγγλικά.

Εδω μπορεί να έλθει κανείς σε επαφή με την Acestroke : http://www.facebook.com/bonelliinenglish  η εδω: http://www.bonelliinenglish.com/zagor.htm και να παραγγείλλει ότι θέλει.

Αν κάποιος θέλει να παραγγείλει μαζί μου και να μοιραστούμε το ταχυδρομείο ας αφήσει μήνυμα.
Ενα πακέτο με 8 τεύχη απο Αμερική κοστίζει 13,5 ευρώ περίπου.


1 σχόλιο:

  1. Ο επιμένων νικά! Huter τελικά έβγαλες άκρη με την Acestroke και έτσι μας λύθηκαν πολλές απορίες. Να είσαι καλά φίλε μου. Επίσης σκέπτομαι πόσο τυχερός νοιώθω που θυμάμαι λίγο τα ιταλικά μου (και έτσι παραγγέλνω από την Ιταλία το κόμικ που θέλω) γιατί το 17 δε χωνεύεται με όσες σόδες και να ήπια! Πάντα το έλεγα και πάντα θα το λέω. Έχω την εντύπωση πως έληξε προ πολλού η περίοδος που κάποιος κατείχε τα δικαιώματα έκδοσης των τίτλων ΜΠΛΕΚ, ZAGOR κ.ά. οπότε θα μπορούσαμε να κάναμε εμείς μόνοι μας μια κρούση στους Ιταλούς ή μέσω κάποιου εκδότη φίλο των κόμικς.Ξέρω πως τα πράγματα είναι δύσκολα για τους περισσότερους από εμάς, αλλά λίγη βοήθεια από τον έναν και λίγη από τον άλλον, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.Να βρεθούμε να τα πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή