Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ZAΓΚΟΡ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ 260 ΤΕΥΧΩΝ

Ένα παιδικό όνειρο πραγματοποιήθηκε επιτέλους. Όλα τα τεύχη του Ζαγκόρ, και τα 260, φιλοξενούνται στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Comicstalgia. Η προσπάθεια μας ξεκίνησε πέρισυ τον Μάιο και θα πρέπει να τονιστεί ο κόπος και ο χρόνος που αφιερώσαμε για το επίτευγμα αυτό. Οι κύριοι συντελεστές αυτής της προσπάθειας ήσαν ο Hunter, ο Χάρης, ο Sandokan και ο Πάνος. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στους mycomics.gr και Anwdynos, οι οποίοι προσέφεραν τα τεύχη που μας έλειπαν και να ολοκληρωθεί με επιτυχία το επίτευγμα μας.
Βεβαίως με τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί το ξεφύλισμα του τεύχους και η επαφή μαζί του με όλες μας τις αισθήσεις. 'Ομως  το κόστος απόκτησης όλης της σειράς δεν επιτρέπει σε κανένα μας κάτι τέτοιο. Ας καμαρώνουν για αυτό οι μεγαλέμποροι των αναμνήσεων μας.
Επόμενος στοχός μας είναι η ολοκλήρωση όλων των σειρών του ΜΠΛΕΚ(1η περίοδος, Μηνιαία, 2η περίοδος, Ν. Δυναμικοί). Και εδώ είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τις ολοκληρώσουμε. Ειδικά στους Ν. Δυναμικούς ο Σάκης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και κοντεύει να την ολοκληρώσει.