Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Έκλεισε έναν χρόνο το blog μας! Χρόνια του Πολλά!


Σαν σήμερα 10/06/2010 ξεκίνησε από τον aNwDyNos η λειτουργία αυτού του τρόπου-τόπου επικοινωνίας όλων των φίλων του ΜΠΛΕΚ και όχι μόνον. Μάθαμε πολλά για τα κόμικς, αλλά μένει να μάθουμε πολλά περισσότερα! Γνωριστήκαμε μεταξύ μας κάποια μέλη, αλλά μένει να γνωριστούμε και με τα υπόλοιπα! Ανταλλάξαμε και ανταλλάσουμε απόψεις, αλλά ταυτόχρονα προτείνουμε και λύσεις για θέματα ή προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις δυσκολίες έκδοσης ή επανέκδοσης κάποιον τίτλων που θα θέλαμε να δούμε και πάλι στα περίπτερα! Πιστεύω πως έρχεται ο καιρός που θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας σαν μία άλλη μεγάλη ομάδα αγανακτισμένων πολιτών! Τουλάχιστον εμείς εδώ δεν χρωστάμε τίποτα σε κανέναν εκδότη. Τους αποπληρώσαμε εδώ και πολύ καιρό! Η έκδοση του πρώτου τεύχους του δικού μας ΜΠΛΕΚ θέλω να πιστεύω ήταν η απαρχή μιας σειράς κινήσεων που σκοπό έχουν τη μύηση των νέων παιδιών στον κόσμο του ΜΠΛΕΚ, του Μίστερ νο, Δίκαιος, Κάπτεν Μαρκ, Αγόρι, Βαβούρα, Σκαθάρι, ΤΕΧ, Ζαγκόρ, Γκόλ, Ο Μικρός Ήρωας, και άλλων, πολλών άλλων, καθώς και το "ξύπνημα" των δικών μας αναμνήσεων! Συγχαρητήρια σε όλους τους φίλους του blog! Χρόνια πολλά και καλά στο blog μας με περισσότερα αφιερώματα, σκαναρίσματα, φωτογραφίες, αρθογραφίες, δώρα κ.α. Παρεμπιπτόντως, για το επιτραπέζιο Το Κυνήγι του θησαυρού του ΜΠΛΕΚ, με τη βοήθεια φίλων (ειδικών στα ψηφιακά και εκτυπωτικά), προσπαθούμε να το ανακατασκευάσουμε. Αρχές Σεπτέμβρη πιστεύω θα είναι έτοιμο!

5 σχόλια:

 1. Μπράβο HERCULES για την υπενθύμιση! Χρόνια πολλά στο blog μας και πάμε ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ για το δεύτερο τεύχος του περιοδικού μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θερμές ευχές στο blog μας και μπράβο σε σένα φίλε
  HERCULES που το θυμήθηκες,νάσαι καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το πρώτο κεράκι, ας είναι το εφαλτήριο για περισσότερη δυναμική, για μεγαλύτερη συμμετοχή από τους φίλους κι αναγνώστες στη διαμόρφωση του ύφους στον εμπλουτισμό των θεμάτων που έχουν να κάνουν με την προαγωγή των στόχων του, για συνεχή ανανέωση της φρεσκάδας του. Τότε μόνο θα έχουν νόημα και οι ευχές για μακροημέρευση.
  Η αποτίμηση από τον παραπλεύρως πίνακα αναρτήσεων για τα πεπραγμένα ενος χρόνο δείχνει εντυπωσιακά θετική. Ας συνεχιστεί έτσι και πιο δυναμικά.
  Μπράβο Hercules που είχες την πρωτοβουλία να θυμηθείς και να επισημάνεις την επέτειο. Μπράβο, ακόμα και για το κείμενο της αναφοράς σου... Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα ανάλογο editorial μεγάλου περιοδικού για τον ίδιο λόγο.
  Γιώργος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χρόνια μας πολλά φίλοι μου. Ευχομαι σε καλύτερες και περισσότερες δημοσιεύσεις για τη νέα χρονιά. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτηση για να γίνει αυτός ο χώρος σημείο αναφοράς των φίλων των κόμικ. Και μόνο η γνωριμία με κάποιους από εσάς είναι ένα τεράστιο κέρδος για μένα. Αντε πάμε δυναμικά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Φίλε Κώστα, σ΄ευχαριστώ θερμά για την επισήμανσή σου. Σε όλα τα παιδιά της παρέας εύχομαι τα καλύτερα, γεροί να μαστε να γράφουμε και να το χαιρόμαστε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή