Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Μιά ΚΑΤΕΡΙΝΑ 23 χρονών..!!

Τέτοια εποχή πρίν 23 χρόνια Η Sandra στην Αθήνα και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ καλύπτει το γεγονός..!!!

3 σχόλια:

  1. Έξοχο ντοκουμέντο θειούλη, ευχαριστούμε. Βλέπω Καρολίνα (του Μονακό), Μαγκάϊβερ, Ντελόν (υιό), τον τραγουδιστή των Duran-Duran (αν άνω λάθος μη βαράτε...) και ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα δανειστω μια φραση του Σταθη Ψαλτη απο ταινια της εποχης.
    Πολυ κολοπαιδο ρε παιδια ο ΜΙΣΕΛ ΚΡΕΤΟΥ. Μα πολυ κολοπαιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο η ιδέα της παρουσίασης αυτής που ελπίζω να καθιερωθεί και να μας χαρίσει κι άλλες ομορφες αναμνήσεις.

    1987 χρυσή χρονια και κυρίως δεκαετία για μένα που την αρχισα μαθητής λυκείου και την τελείωσα με επιστροφή στην πατρίδα και DJ στο τοπικό ραδιόφωνο μέχρι να βρεθεί κανονική δουλειά.

    το 87 ηταν το τέλος των φοιτητικών μου χρόνων (83 -87) και ήδη είχα παρουσιαστεί Τρίπολη και όταν κυκλοφόρησε το περιοδικό αυτό ήμουν στην Ρόδο (Αφάντου 541).

    Την Κατερίνα αγόραζε η αγαπημένη μου ξαδέλφη και έριχνα μια ματιά κι εγώ αφού καθημερινά εκεί στο Νεό Κόσμο (σε εποχές ακόμη ΕΤ ΥΕΝΕΔ) δεν υπήρχαν και πολλά να κάνουμε. Μουσικά πολύ ενημερωμένος παρότι σε άλλη πια κατεύθυνση (Rock & New Wave) αλλά εκείνο to "Maria Magdalena" και το "In the Heat of the night" αν θυμάμαι καλά ήταν μεγάλα hits και μου άρεσαν.

    Κάποτε οι Duran Duran χλεβάζονταν από αρκετους, τώρα ακούγοντας την δεκαετία του 80 - σε σχέση με την κακομοιριά που κυκλοφορεί - νομίζω είμαστε πολύ τυχεροί και περήφανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή