Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Οι Εκδόσεις Μικρός Ήρως Στο Athenscon 2017

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ ΣΤΟ ATHENSCON 2017



Η εκδοτική Μικρός Ήρως για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έρχεται στο Athenscon, στο Kλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο στις 2 και 3 Δεκεμβρίου  και φέτος έρχεται με πιο πολλές εκπλήξεις από ποτέ!


Καταρχήν, θα έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε το νέο graphic novel «Κόρτο Μαλτέζε: Εκουατόρια», με προνομιακή τιμή και προτού κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία στις 4/12.


Δεύτερον, όπως και πέρσι, θα έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε δύο εκδόσεις περιπτέρου πριν κυκλοφορήσουν πανελλάδικα, με αυτή τη χρονιά να έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε τα Ζαγκόρ #7 και Νέος Μπλεκ #49, πριν κυκλοφορήσουν στις 5 και 15 Δεκεμβρίου αντίστοιχα! Τα δύο αυτά τεύχη είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς το Ζαγκόρ #7 είναι το τεύχος όπου το περιοδικό πλέον γίνεται μηνιαίο, με 164 σελίδες και θα περιέχει μόνο 3 ήρωες (Ζαγκόρ, Μίστερ ΝΟ, Τεξ) και το Μπλεκ #49 είναι επίσης σημαντικό καθώς είναι το τεύχος όπου ολοκληρώνεται η ιστορία του Dampyr και είναι το τελευταίο τεύχος πριν το #50 όπου πλέον το περιοδικό παίρνει νέους ήρωες (Ταρζάν, Ντύλαν Ντογκ, Το Παιδί Πάνθηρας), νέες ιστορίες (ιστορίες Μπλεκ των δημιουργών Ciro Tota, Branco Placsic, Bane Kerac) κλπ.


Τέλος, επιστρέφουν οι διάφορες προσφορές μόνο για όσους παραβρεθούν στην εκδήλωση με αρχικά αν κάποιος αγοράσει 3 τεύχη, θα πάρει δώρο το Ταρζάν #1 και το Ημερολόγιο 2018. Μία ακόμα προσφορά είναι πως με κάθε αγορά δώρο το Μπλεκ: Σιμπύλ και Βανέσσα και Αφίσα Μαρκ. Τέλος μπορείτε να αγοράσετε τα βιβλιά Ήρωες του Στέλιου Ανεμοδουρά και Ήρωες – Ανθολόγια Ιστοριών μαζί, στη τιμή των €25!

Επίσης, την Κυριακή 3/12, τελευταία ημέρα του Athenscon, στις 17:00 θα υπάρξει κλήρωση με 15 δώρα: 3 αντίτυπα ''Κόρτο Μαλτέζε - Εκουατόρια'', 2 πακέτα με τις νέες κυκλοφορίες Ζαγκόρ #7 και Μπλεκ #49, καθώς και συλλεκτικό merchandise: 1 t-shirt Mister NO, 1 T-shirt Λοχαγός Μαρκ, 1 T-shirt Μπλεκ, 2 φούτερ Μπλεκ, 2 κούπες Μπλεκ και Μικρός Ήρωας, 2 καπέλα Μπλεκ και Μαρκ και 1 μπρελόκ Mister NO!

Πηγή: https://www.mikrosiros.gr/nea-anakoinoseis/item/247-o-korto-malteze-sto-athenscon-2017

Μην χάσετε τη μεγαλύτερη συνεύρεση κόμικς της χρονιάς! Θα είμαστε εκεί😉