Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Αυτός ο ιστότοπος
χρησιμοποιεί cookie από
το Google για την
παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση
της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του
ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookie.
Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των συντακτών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι υπεύθυνοι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν εντίμως τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2015-2016Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Κανένα νέο από αυτόν έχουμε;

http://www.youtube.com/watch?v=TMTblMQ7wfc&feature=related

5 σχόλια:

 1. ... ή από αυτούς;
  http://www.youtube.com/watch?v=EH_Hu82-YN8&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λίγο καθυστερημένα, αλλά τώρα ανακάλυψα το μπλογκ. Εδώ:http://blekmagazine.blogspot.gr/2010/12/blog-post_15.html λέει κάποιος για 200 σκαναρισμένα τεύχη.
  Που βρίσκονται αυτά βρε παιδιά?
  Αν μπορεί κάποιος να μου πει θα μου έκανε μεγάλη χάρη. Επίσης ενημερωτικά κάποια link στο συγκεκριμένο post δεν λειτουργούν.

  Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη τευχών που -από όσο ξέρω- είναι διαθέσιμη μόνο στα μέλη της, τα οποία και συνεισέφεραν στο σκανάρισμα των περιοδικών

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν καταλαβαίνω προς τι το κλειστό κλαμπ απ' την στιγμή που δεν τα εμπορεύονται, αλλά οκ, ο καθένας σκέφτεται με τον τρόπο του.

  Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μιας και μιλάτε για τον Ζαγκόρ,θα ήθελα να σας πληροφορήσω οτι σκέπτομαι να πουλήσω το Ν.1 του 1970,φυσικά αν "πιάσω"καλή τιμή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή