Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Αυτός ο ιστότοπος
χρησιμοποιεί cookie από
το Google για την
παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση
της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του
ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookie.
Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των συντακτών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι υπεύθυνοι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν εντίμως τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2015-2016Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Για να θυμηθούμε!....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jva4ynsRIYI#!

2 σχόλια:

  1. Αθάνατα κινούμενα σχέδια και απίστευτα κόμικς. Απλά, επιμορφωτικά, μας χάριζαν αληθινό γέλιο ή μας μετέφεραν-έβαζαν στη δύστυχη θέση ενός ήρωα ή μιας κατάστασης, χωρίς ωμή βία (εκτός του Conan αλλά ήταν του μόνου που του ταίριαζε και που δικαιολογούταν να αντιδρά σκληρά), σε ηρεμούσαν, σε ταξίδευαν σε άλλους χρόνους, κόσμους κ.τ.λ. Τα θυμάμαι όλα τους τόσο καλά σαν να ήταν χθες ή προχθές (κι όμως έχουν περάσει τόσα χρόνια)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σας παιδιά.Τυχαία ανακάλυψα το Blog σας ψάχνοντας πληροφορίες για τον Juan janotto και την εκπληκτική του Barbara.Είμαι κι εγώ τρελαμένος με τα κόμιξ και προσπαθώ κι εγώ να τα προοθήσω στο Blog μου (Urban Aspirines) κάτω απο την ετικέτα comix.Εύγε για την πολλή καλή δουλειά που κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή