Δήλωση-κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων

Απαγορεύεται η με κάθε τρόπο (μηχανικό, έντυπο, ηλεκτρονικό κ.λ.π.) αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή των κειμένων του παρόντος ιστολόγιου, καθώς και η εκμετάλλευσή τους από τρίτους χωρίς την έγγραφη συναίνεση των διαχειριστών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οι συγγραφείς του ιστολόγιου αναγνωρίζουν τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και εκδοτών των τίτλων, των εικόνων και των χαρακτήρων τους οποίους χρησιμοποιούν στα άρθρα τους, θεωρούν δε ότι συμβάλλουν και οι ίδιοι στην προώθηση και τη δημοφιλία των σχετικών εκδόσεων. Νέος ΜΠΛΕΚ (BLEK MAGAZINE GROUP) Copyright 2017-2018Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Για να θυμηθούμε!....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Jva4ynsRIYI#!

2 σχόλια:

  1. Αθάνατα κινούμενα σχέδια και απίστευτα κόμικς. Απλά, επιμορφωτικά, μας χάριζαν αληθινό γέλιο ή μας μετέφεραν-έβαζαν στη δύστυχη θέση ενός ήρωα ή μιας κατάστασης, χωρίς ωμή βία (εκτός του Conan αλλά ήταν του μόνου που του ταίριαζε και που δικαιολογούταν να αντιδρά σκληρά), σε ηρεμούσαν, σε ταξίδευαν σε άλλους χρόνους, κόσμους κ.τ.λ. Τα θυμάμαι όλα τους τόσο καλά σαν να ήταν χθες ή προχθές (κι όμως έχουν περάσει τόσα χρόνια)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σας παιδιά.Τυχαία ανακάλυψα το Blog σας ψάχνοντας πληροφορίες για τον Juan janotto και την εκπληκτική του Barbara.Είμαι κι εγώ τρελαμένος με τα κόμιξ και προσπαθώ κι εγώ να τα προοθήσω στο Blog μου (Urban Aspirines) κάτω απο την ετικέτα comix.Εύγε για την πολλή καλή δουλειά που κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή