Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΣΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ


Ζούμε σε μια εποχή που λείπει η χαρά και η αισιοδοξία. Κυριαρχεί η μιζέρια, η κατήφεια και ο προβληματισμός που εκφράστηκαν ξεκάθαρα στις πρόσφατες εκλογές.
Όλοι μας νομίζω πιανόμαστε από απλά πράγματα που μας γεμίζουν για να πάρουμε τα πάνω μας.

Ίσως να ήταν που είχα καιρό να πάρω δέμα με νέα κόμικς, ίσως και η γενική κατάσταση να με είχε ρίξει. Μόλις όμως άνοιξα το τελευταίο δέμα γέμισα χαρά σα το μικρό παιδάκι που του χαρίζουν δώρα η γλυκά και λάμπει από ικανοποίηση.

Και πως να μην νιώσω έτσι όταν βλέπω να βγαίνουν από το κουτί Μικρά Μπλεκ σαν τα παραπάνω η σαν τους Καουμπόυδες που βλέπετε παρακάτω. Τα "μπλεκάκια" είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου να κλείσουν κάποια στιγμή (παρόλο που οι ιστορίες υπάρχουν από το Συλλεκτικό Μπλεκ) αφού τα τεύχη αυτά αντιπροσωπεύουν την πρώτη μεγάλη αγάπη (μαζί με το Ζαγκόρ) με το χώρο και είναι πάντα σημαντικές αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων.



Οι καουμπόηδες είναι τελευταία τρέλα. Σε μικρό διάστημα βρέθηκαν πάνω από 300 τεύχη και σιγά σιγά καλύπτουμε το χαμένο έδαφος και ανακαλύπτω ξανά έναν κλασσικό τίτλο ιδιαίτερα αγαπημένο σε πολλούς από εμάς (Η γνωριμία με τον Jim Adams και το περιοδικό του Μικρού Σερίφη έπαιξε εδώ μεγάλο ρόλο).

Χάρηκα πάρα πολύ όταν έπιασα ξανά στα χέρια μου πολλά τεύχη της "Μάχης" που πάντα ξεχώριζα από τα Πολεμικά



αλλά και τα τεύχη της "Δράσης" που με συγκίνησαν και αυτά αφού είναι τα πρώτα που λαμβάνω και ξαναδιαβάζω μετά από 25 χρόνια.


Τα παρακάτω τεύχη είναι για τον φίλο "Kalimeris 7" (προσφορά του Κώστα) και όπως του υποσχέθηκα θα του χαρίσω κι εγώ όλα τα διπλά μου τεύχη του "Μικρού Ιππότη". Μια σειρά που ευτυχώς θέλει ελάχιστα ακόμη τεύχη για να ολοκληρωθεί και ανατρέχω αρκετά συχνά.


Στο τέλος βρήκα πολλά τεύχη Xmen τα μόνα που μαζεύω από ηπερήρωες αφού μόνο σε αυτά έχω πιθανότητες να κλείσω τη σειρά των 83 τευχών που κυκλοφόρησαν στη χώρα μας.

Ετσι πέρασα άνα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο (που συνέπεσε με τα γενέθλια μου) και έγινα για κάποιες ώρες το μικρό παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Ενιωσα την ανάγκη να μοιραστώ τη χαρά αυτή μαζί σας. Αντε πάμε γι 'αλλα...

(Κώστα -Mycomics.gr- σε ευχαριστώ πολύ για τα καλούδια αυτά και περιμένω με αγωνία το ταχυδρομείο για νέες συγκινήσεις).